Головна  →  Новини  →  31 грудня 2020

Валентин Мондриївський: У Києві сформували онлайн-календар подій на зимові канікули

Валентин Мондриївський: У Києві сформували онлайн-календар подій на зимові канікули

В освітніх закладах Києва зимові канікули триватимуть до 10 січня 2021 року. Для того, щоб школярам було чим зайнятися, у столиці сформували Google-календар подій із сотнею digital-івентів. Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.
«Відповідно до вимог карантину столичні заклади позашкілля підготували насичену програму онлайн-заходів під час зимових канікул. На дітей та дорослих очікують новорічні конкурси та квести, цікаві лайфхаки та майстер-класи зі створення іграшок і подарунків власноруч, творчі новорічно-різдвяні вітання та багато іншого», – розповів Валентин Мондриївський.

Він повідомив, що більше інформації про найактуальніші події позашкілля упродовж зимових канікул можна знайти на сайті Департаменту освіти і науки Києва та платформі Електронного освітнього простору позашкілля Києва «Все буде Добре! ОК!» (ОК – Освіта Києва).

«Також для того, щоб усі знайшли для себе заняття до душі, Департамент освіти і науки сформував Google-календар подій із сотнею digital-івентів. Тут усі учасники освітнього процесу знайдуть для себе поради з різноманітних тем: як впоратися із тривогою та стресом під час пандемії, майстер-клас із візуалізації інформації, ораторської майстерності, як розпізнати і захиститися від булінгу, психологічний комфорт у родині та сотню інших. На воркшопи, майстер-класи, семінари, концерти та тренінги учасники збиратимуться у віртуальних кімнатах на платформах ZOOM та Google», – зазначив Валентин Мондриївський.

Нагадаємо, що після зимових канікул, із 11 січня 2021 року, заклади освіти Києва працюватимуть у дистанційному форматі. У звичайному режимі продовжать роботу лише дитячі садочки.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена