Головна  →  Новини  →  19 січня 2021

Працівники КП УЗН щоденно працюють над упорядкуванням балансових територій

Працівники КП УЗН щоденно працюють над упорядкуванням балансових територій

До останнього погіршення погодних умов робітники зеленого господарства виконали: очищення дерев від омели; видалення сухостійних дерев в парках Ландшафтний та «Супутник»; санітарну обрізку дерев, видалення порослі на бульварі В. Гавела; утилізацію новорічних ялинок; прибирання опалого листя в скверах на вул. Мацієвича, вул. Антонова, 2/32, вул. Гетьмана, на просп. Повітрофлотському, 41, в парках ім. М. Зерова та біля кінотеатру «Тампере», вздовж бульвару В. Гавела, вулиць Антонова, Мацієвича та інших об’єктах; прибирання деревини та зрізаного гілля на території Ландшафтного парку, парку «Супутник», вздовж бульвару В. Гавела; підмітання доріжок, очищення урн, прибирання та вивезення сміття.

Із погіршенням погоди та снігопадом більше 900 працівників розчищали доріжки та сходи в столичних парках та скверах, на бульварах та алеях; було залучено 73 одиниці техніки; для усунення обледеніння використано більше 12 тонн протиожеледної суміші.

Робота з очищення від снігу закріплених територій продовжується і виконується щоденно.

Також, для попередження обламування гілок від снігу та втрати декоративного вигляду рослин, працівники КП УЗН Солом’янського району проводять струшування снігу з хвойних насаджень.

Дякуємо за сумлінну працю!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена