КМДА Київська міська державна адміністрація


19 січня 2021

Працівники КП УЗН щоденно працюють над упорядкуванням балансових територій

Працівники КП УЗН щоденно працюють над упорядкуванням балансових територій

До останнього погіршення погодних умов робітники зеленого господарства виконали: очищення дерев від омели; видалення сухостійних дерев в парках Ландшафтний та «Супутник»; санітарну обрізку дерев, видалення порослі на бульварі В. Гавела; утилізацію новорічних ялинок; прибирання опалого листя в скверах на вул. Мацієвича, вул. Антонова, 2/32, вул. Гетьмана, на просп. Повітрофлотському, 41, в парках ім. М. Зерова та біля кінотеатру «Тампере», вздовж бульвару В. Гавела, вулиць Антонова, Мацієвича та інших об’єктах; прибирання деревини та зрізаного гілля на території Ландшафтного парку, парку «Супутник», вздовж бульвару В. Гавела; підмітання доріжок, очищення урн, прибирання та вивезення сміття.

Із погіршенням погоди та снігопадом більше 900 працівників розчищали доріжки та сходи в столичних парках та скверах, на бульварах та алеях; було залучено 73 одиниці техніки; для усунення обледеніння використано більше 12 тонн протиожеледної суміші.

Робота з очищення від снігу закріплених територій продовжується і виконується щоденно.

Також, для попередження обламування гілок від снігу та втрати декоративного вигляду рослин, працівники КП УЗН Солом’янського району проводять струшування снігу з хвойних насаджень.

Дякуємо за сумлінну працю!

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.