КМДА Київська міська державна адміністрація


5 лютого 2021

Відбулась нарада щодо сприяння легалізації засобів пересувної дрібнороздрібної торгівлі в районі

Відбулась нарада щодо сприяння легалізації засобів пересувної дрібнороздрібної торгівлі в районі

4 лютого у Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада щодо розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі.

Робоча зустріч відбулась за участі першого заступника голови Солом’янської РДА Олександра Смика, заступника голови Солом’янської РДА Євгена Малого, в.о. директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Володимира Костікова, в.о. директора КП «Міський магазин» Амана Моламова, а також, керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств Солом’янського району.

Під час наради було обговорено поточну ситуацію із розміщення об’єктів сезонної торгівлі за локаціями відповідно до схем розміщення об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі для забезпечення потреб підприємців та мешканців Солом’янського району.

В ході зустрічі адміністрацією Солом’янської РДА були надані пропозиції та зауваження, в тому числі щодо затвердження локацій об’єктів торгівлі з урахуванням відстані до житлових будинків та побажань жителів району.

По закінченню наради адміністрацією району найважливіші питання було взято для подальшого опрацювання.

Нарада відбулася з дотриманням усіх санітарно-гігієнічних норм згідно діючих обмежень адаптованого карантину.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.