КМДА Київська міська державна адміністрація


17 лютого 2021

Голова Ірина Чечотка провела нараду з оперативних питань

Голова Ірина Чечотка провела нараду з оперативних питань

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ірина Чечотка провела оперативну нараду за участю першого заступника та заступників голови райдержадміністрації, керівників районних управлінь, відділів, служб та структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій розглянуто актуальні питання про стан забезпечення життєдіяльності району та визначено коло пріоритетних завдань на найближчий період.

В ході наради керівники структурних підрозділів та працівники апарату райдержадміністрації доповіли поточну ситуацію на ввірених ділянках роботи та нагальні проблеми.

Зокрема, обговорювалися питання щодо очищення доріг, прибудинкових територій від снігу та накрижень, залучення додаткових технічних та людських ресурсів для забезпечення оперативного виконання таких робіт, вивезення сміття з прибудинкових територій, контролю за відновленням пошкодженого дорожнього покриття внаслідок аварій на інженерних мережах, демонтажу незаконно встановлених мафів.

За підсумками наради, з усіх розглянутих питань головою Іриною Чечоткою надано рекомендації щодо шляхів вирішення проблемних питань, налагодження конструктивної співпраці та комунікації між структурними підрозділами, дано конкретні доручення за відповідними напрямками роботи.

Окрім того, враховуючи погодну ситуацію, головою райдержадміністрації наголошено на необхідності суворого контролю питання очищення від снігу і накрижень дорожньо-транспортної інфраструктури та житлового фонду району.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.