КМДА Київська міська державна адміністрація


31 травня 2021

У Cолом’янському районі відбулись святкові заходи до Дня Києва

У Cолом’янському районі відбулись святкові заходи до Дня Києва

У неділю, 30 травня, усі ми, кияни, святкували День славетного, могутнього, прекрасного, нашого самого рідного і чарівного міста КИЄВА.

З нагоди свята у Солом’янському районі спільно з громадською спілкою «ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ВІЙСКОВО-ЦИВІЛЬНЕ ОБ’ЄДНАННЯ «БОЙОВЕ БРАТЕРСТВО УКРАЇНИ» відбулись масові гуляння і веселощі з насиченою концертною програмою та розвагами як для дітей, так і для дорослих.

Святкове дійство відбувалось на території парку «Відрадний», де усі охочі могли насолодитися виступами талановитих співачок Алли Мартинюк і Tayna Rits, вокалістів Київської дитячої музичної школи №33 ім.В.Пухальського; військового оркестру в/ч А0139, вокальної студії «Колорит» Національної академії внутрішніх справ, Академічного камерного хору «Хрещатик», оркестру ДСНС, а також енергійним і бадьорим виступом народного ансамблю красунь-барабанщиць НАВС.

Також, відбулось урочисте вручення пам’ятної відзнаки «Батьківське серце» дітям, батьки яких загинули під час бойових дій на сході України.

Справжню високу майстерність з бойового мистецтва «Дракон», вільної боротьби, боксу, тхеквандо, хортингу, кікбоксингу, художньої гімнастики та циркової акробатики показали на татамі юні спортсмени районних клубів «Здоров’я», «Олімпік», «Макстім», «Фаворит», а вихованці Дитячої художньої школа №1 і Дитячої школи мистецтв №1 Солом’янського району демонстрували мистецтво обдарованості, створюючи художні шедеври на очах у перехожих.

Дякуємо усім тим, хто створив справжню феєрію свята і прикрасив його своїм талантом, майстерністю і попри негоду - чудовим настроєм!

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.