КМДА Київська міська державна адміністрація


16 вересня 2021

Робоча нарада по забезпеченню якісної підготовки до осінньо-зимового періоду

Робоча нарада по забезпеченню якісної підготовки до осінньо-зимового періоду

16 вересня 2021 року для забезпечення якісної підготовки підприємств житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної сфери району до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років заступником голови Солом'янської РДА Євгеном Малим та начальником управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом'янської РДА Андрієм Сидорчуком було проведено робочу нараду.

Від керівників комунальних підприємств та установ було надано звіт про підготовку до нового опалювального сезону, яка проводиться відповідно до плану-графіку.
Також від керівників по напрямам було заслухано доповіді про стан підготовки закладів освіти, культури та молоді райдержадміністрації до опалювального сезону 2021-2022 років.

У ході наради також обговорювалися:
- проблемні питання та шляхи їх вирішення щодо забезпечення своєчасного початку опалювального сезону на деяких об'єктах
- основних умов підписання акту стану готовності установ, організацій, закладів в опалювальний період;
- щодо забезпечення та дотримання Правил пожежної безпеки під час експлуатації котельних; 
- щодо готовності об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери міста до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років.
- щодо наявності та закупівель піскосольових сумішей і т.д.

Наприкінці наради Євген Малий наголосив, що питання стану підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий постійно перебуває на особистому контролі керівництва району та міста, а будь-які проблемні питання мають вирішуватися у найкоротші терміни.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.