КМДА Київська міська державна адміністрація


28 вересня 2021

Комплексна перевірка цивільної безпеки у Солом’янському районі

Комплексна перевірка цивільної безпеки у Солом’янському районі

У стінах Солом’янської райдержадміністрації відбулось чергове засідання Комісії Головного управління ДСНС у м. Києві з питань діяльності аварійно-рятувальних служб у Солом’янському районі міста Києва.

Засідання відбулось під головуванням першого заступника голови Олександра Смика за участі представників ГУ ДСНС України у м. Києві, членів комісії  з питань ТЕБ та НС Солом'янської РДА, представників спеціалізованих служб району та аварійних служб, а також керівників служб ЦЗ Солом’янського району.

З метою практичної перевірки взаємодії відповідальних осіб здійснено відпрацювання умовної навчальної ситуації. Так, при перевірці роботи районної ТЕБ і НС відпрацьовувалася ситуація із вибухом у житловому будинку та його наслідками. Кожен із представників профільних структур доповів про готовність до оперативного реагування.

У підсумку члени комісії надали рекомендації відносно доопрацювання певних недоліків. Відповідно, перший заступник голови Комісії з питань ТЕБ та НС Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації – Олександр Смик визначив завдання щодо усунення виявлених зауважень.

Планова перевірка триває.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.