КМДА Київська міська державна адміністрація


29 вересня 2021

Засідання штабу з головами правлінь ЖБК та ОСББ по підготовці до опалювального сезону

Засідання штабу з головами правлінь ЖБК та ОСББ по підготовці до  опалювального сезону

28 вересня під головуванням заступника Солом’янської райдержадміністрації Євгена Малого та начальника управління ЖКГ та будівництва Солом’янської РДА Андрія Сидорчука відбулось розширене засідання штабу з питань підготовки до осінньо-зимового періоду 2021-2022 років в  Солом’янському районі. У засіданні також взяли участь керівники комунальних підприємств району, відповідальних за тепло- і електропостачання об’єктів Солом’янського району, голови правлінь ЖБК та ОСББ, керівники інвестиційних будинків району. Було розглянуто проблеми з якими стикаються мешканці та управителі ЖБК, ОСББ, інвестиційних будинків, при підготовці житлового фонду до опалювального періоду. Також озвучено обов’язкові обсяги робіт, які мають бути виконані ОСББ та ЖБК в процесі підготовки до зими.

Одним з найбільш проблемних питань є заборгованість перед КП «Київтеплоенерго» за спожиту теплову енергію. Представникам ЖБК і ОСББ запропоновано звернутися до теплопостачальної організації з приводу підписання графіків реструктуризації заборгованості.

Також серед  проблемних питань, які потребують вирішення  є питання  відновлення благоустрою після аварійних розриттів на мережах, що перебуває на контролі  у відділі контролю за благоустроєм Солом’янського району.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.