КМДА Київська міська державна адміністрація


1 жовтня 2021

Районне свято до Дня працівників освіти

Районне свято до Дня працівників освіти

Щоб висловити свою повагу і привітати працівників освіти з професійним святом, на урочистий захід до районного ЦДЮТ завітали заступник голови Солом’янської РДА Євген Малий, народний депутат Роман Грищук, в.о. начальника управління освіти Віктор Ужицький та  голова профспілки освітян району Василь Марочко.

Окрім сердечних вітань за свою надважливу і  відповідальну навчально-виховну місію, за досвід і мудрість, за непомірний вклад у формуванні молодого українського покоління, освітян було відзначено подяками та пам’ятними нагородами Міністерства освіти і науки України, Київського міського голови, Департаменту освіти і науки КМР (КМДА) та голови Солом’янської райдержадміністрації.

Після урочистої частини на працівників освіти чекав святковий концерт за участі заслуженого артиста України Петра Чорного, унікальне шоу пародій від Андрія Касьянова, яскраві вітання від студентів Київського університету культури та виступи талановитих вихованців циркової студії «Арена», ансамблю сучасного та стилізованого танцю «Пектораль», хореографічного ансамблю «Чисті роси», вокального ансамблю «Ластівка», ансамблю спортивного бального танцю «Аматор спорт данс», Шоу-групи «Альтана».

Вкотре і щиросердечно вітаємо наших дорогих освітян зі святом! Бажаємо творчої наснаги та якомога більше теплих слів вдячності від своїх вихованців!  

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.