КМДА Київська міська державна адміністрація


14 жовтня 2021

У Солом’янському районі вшанували пам’ять загиблих воїнів України

У Солом’янському районі вшанували пам’ять загиблих воїнів України

Сьогодні, 14 жовтня, у День захисників та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці в Солом’янському районі вшанували пам’ять воїнів, що поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності Батьківщини й українського народу.

Керівництво Солом’янської РДА на чолі з в.о. голови Олександром Смиком за участі заступника голови Олени Горпинченко спільно з представниками ветеранської організації Солом’янського району, ГО «Спілка учасників бойових дій АТО та ООС Солом’янського району м. Києва» та ГО «Об’єднання резервістів, ветеранів та інвалідів війни «Територіальна оборона столиці»  на знак пошани запалили лампадки та під музичний супровід військового оркестру Національного університету оборони України імені Івана Черняховського поклали квіти до пам’ятних знаків загиблим воїнам у «Парк захисників України», «Парк імені Миколи Зерова», Сквері Героїв добровольчих батальйонів, які несуть службу в зоні АТО (ООС), Сквері імені Мирослава Мислі, «Парк КПІ імені Ігоря Сікорського».

Учасники меморіальних заходів вшанували пам’ять загиблих воїнів-захисників хвилиною мовчання та залпами салютної групи Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

Вічна пам’ять полеглим Героям України!

Слава та шана Героям, що сьогодні виборюють вільне небо України!

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.