КМДА Київська міська державна адміністрація


14 жовтня 2021

У Солом’янському районі відсвяткували День захисників і захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

У Солом’янському районі відсвяткували День захисників і захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

Сьогодні українці відзначають одразу три величні свята: День захисників і захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці! З такої визначної нагоди у парку «Відрадний» Солом’янського району відбулись тематичні святкові заходи з виступами зіркових гостей та творчих колективів, експозицією військової та службової техніки ДСНС України, Національної поліції, Національної Гвардії України.

Кожен охочий мав можливість почастувати справжньою солдатською кашею, ознайомитись з військовою зброєю та приміряти амуніцію, отримати навички тактичної медицини та взяти участь у різноманітних майстер-класах. Також на території парку працювали фуд-корт, спортивні локації та ярмарок ветеранського бізнесу.

Захід відбувся спільно з ГО «Спілка учасників бойових дій АТО та ООС Солом’янського району м. Києва» та ГО «Об’єднання резервістів, ветеранів та інвалідів війни «Територіальна оборона столиці».

Вкотре з глибокою шаною та щирою вдячністю вітаємо наших захисників і захисниць, а також усіх українців зі святами! Нехай на тернистому шляху до перемоги Богородиця благословляє миром та єдністю нашу націю, оберігає кожного з вас і дарує світле небо над Україною! 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.