Оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» Солом’янського району м. Києва

Оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального  некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» Солом’янського району м. Києва

Оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» Солом’янського району м. Києва

Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального  некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» Солом’янського району м. Києва відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 27 грудня 2017 року № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я»  (із змінами) (далі – Порядок).

З метою забезпечення прозорості та відкритості прийняття рішення щодо призначення директора комунального  некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної  допомоги №2» Солом’янського району м. Києва пропозиції щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального  некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної  допомоги №2» Солом’янського району м. Києва обраних на загальних зборах трудового колективу цієї установи, та представників галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я подаються  з одночасним наданням документів, що підтверджують відповідність представників галузевих професійних спілок, громадських об’єднань вимогам Порядку.

Додатково інформуємо, що відповідно до пункту 11 Порядку, галузеві професійні спілки, громадські об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або  у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності подають по чотири кандидатури органу управління, який визначає представників до складу конкурсної комісії з таких кандидатур та/або  з переліку незалежних експертів у сфері охорони здоров’я у кількості, рівній кількості представників органу управління.

Визначення представників до складу конкурсної комісії буде відбуватися відповідно  до пункту 11 Порядку та черговості надходження документів  і вказаних в них представників.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального  некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» Солом’янського району м. Києва подаються до Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації у термін до 16 листопада 2021 року включно.

Контактна особа для надання додаткової інформації: Яхнівська Тетяна Петрівна, завідувач  сектору з питань охорони здоров’я:(044) 207 09 25.

Відповідний пакет документів просимо направити на адресу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, м. Київ, 03020).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена