КМДА Київська міська державна адміністрація


5 січня 2022

30 років військовій частині 3030

30 років військовій частині 3030

Сьогодні на території військової частини 3030 пройшли урочисті заходи з нагоди 30-річниці Дня створення військової частини.

Наказом командувача НГУ від 2 січня 1992 року було сформовано 2-й полк НГУ (в/ч 4102), який увійшов до складу 1-ї Київської дивізії. З того часу протягом 30-ти років особовий склад частини невпинно несе службу з захисту конституційних прав та свобод громадян України в багатьох містах України, виконував завдання зі стримування збройної агресії в зоні АТО та ООС, брав участь у допомозі ліквідації техногенних аварій та забезпечував громадський порядок під час заходів державного рівня.

Разом із запрошеними гостями зі словами привітань до заходу приєдналася заступниця голови Солом‘янської РДА Олена Горпинченко.

Відзначали й нагороджували військовослужбовців, які показали найкращі результати службово-бойової діяльності, а також ветеранів військової служби.

Наприкінці урочистостей відбувся святковий концерт від Академічного ансамблю пісні й танцю Національної гвардії України.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.