Головна  →  Новини  →  19 січня 2022

До уваги всіх суб’єктів, що надають соціальні послуги мешканцям Солом’янського району міста Києва!

Управління соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації інформує про початок процесу здійснення оцінки потреб населення у соціальних послугах відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 587 «Про організацію надання соціальних послуг» та наказу Міністерства соціальної політики України від 20.01.2014 № 28 «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послугах».

Звертаємо увагу всіх суб’єктів, що надають соціальні послуги мешканцям Солом’янського району міста Києва, про необхідність проаналізувати та до 15 лютого 2021 року подати до управління соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотськкий, 40, к. 409) інформацію відповідно до додатків 1, 2, 3, 4 наказу Міністерства соціальної політики України від 20.01.2014 № 28 «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послугах».

Відповідальна особа – Бабіч Світлана Сергіївна – заступник начальника відділу з питань надання соціальних послуг управління соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, тел. 207-39-07, [email protected].

Ознайомитися із наказом можна на сайті Мінсоцполітики.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена