КМДА Київська міська державна адміністрація


20 січня 2022

Оголошення щодо формування складу координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Солом’янській РДА

Оголошення щодо формування складу координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Солом’янській РДА

Оголошення щодо формування складу координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації.

Відповідно до Типового положення про координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2021 року № 1295 «Про внесення  змін до постанови Кабінету Міністрів України  від 07 грудня 2016 року № 999», Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація  оголошує про формування персонального складу координаційної ради  з питань національно-патріотичного виховання.

Пропозиції щодо кандидатур для включення до складу координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації  просимо подавати до 02 лютого 2022 року до управління молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: просп. Повітрофлотський, 41, м. Київ, 03020  або на електронну пошту: [email protected].



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.