Головна  →  Новини  →  9 вересня 2022

День фізичної культури і спорту України

День фізичної культури і спорту України

Традиційно щорічно на початку осені, у другу суботу вересня, в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Це свято усіх спортсменів, тренерів, фахівців спортивних секцій, вчителів та викладачів фізкультури, ветеранів та ентузіастів здорового способу життя.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства та є його рушійною силою, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.
Наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків та створювати для цього відповідні умови.

У це свято варто віддати належне всім тим людям, хто не просто пов'язав своє життя зі спортом, але і присвятив себе навчанню інших.

За багаторічну професійну роботу щодо виховання підростаючого покоління та підготовку переможців, особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту були відзначені:
Почесною грамотою Київського міського голови Антоніну Борту, старшого тренера-викладача з волейболу ДЮСШ № 5;
Подякою Київського міського голови Артема Криворучка, тренера-викладача ДЮСШ «Арсенал-Київ»;
Подяками Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Вячеслава Лозенка тренера-викладача з таїландського боксу Муей Тай ДЮСШ № 5; Володимира Сметаніна, керівника гуртка з кікбоксингу підліткового клубу «Макстім»; Михайла Кухарчука, керівника гуртка з важкої атлетики підліткового клубу «Олімпік».

В цей святковий день щиро бажаємо усім Вам міцного здоров’я, миру, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена