Головна  →  Новини  →  17 листопада 2022

Завершився Чемпіонат Києва з судномодельного спорту серед учнівської молоді

Завершився Чемпіонат Києва з судномодельного спорту серед учнівської молоді

Нещодавно в басейні навчально-виховного комплексу допрофесійної підготовки та технічної творчості учнівської молоді у Солом’янському районі пройшли завершальні етапи чемпіонату міста Києва з судномодельного спорту серед учнівської молоді.

Ця подія стала гідним завершенням спортивного сезону для юних спортсменів-судномоделістів столиці. У змаганнях взяли участь шість команд з Печерського, Солом’янського та Святошинського районів (загалом 34 спортсмени, 72 моделі).
Змагалися спортсмени у двох секціях:
- у першій – діючі моделі кораблів і суден, що мають продемонструвати точність проходження;
- у другій - радіокеровані моделі кораблів та суден, на яких спортсмени мали продемонструвати власну майстерність у проходженні спеціальної дистанції фігурного курсу.

Після урочистого відкриття розпочалися старти.

Першими змагалися між собою наймолодші спортсмени до 12 років. У напруженій боротьбі вони з’ясовували хто буде носити почесний титул Чемпіона Києва. Слідом за ними у боротьбу включалися й старші діти, віком до 18 років.

Вихованці з різних команд обмінювались досвідом у побудові власних моделей кораблів, ділилися прийомами та хитрощами у проходженні дистанції, підтримували одне одного у моменти невдач.

Було розіграно комплекти нагород у дванадцяти класах моделей. Справжнім тріумфатором змагань став 14-річний Петрище Давид з команди Центру технічної творчості «Юність» (Солом’янський район), який завоював дві золоті та срібну медалі. Також високі результати показали інші спортсмени.

Чемпіонами Києва стали: Антон та Тимофій Білостоцькі, Денис Небесний - з цієї ж команди; Олександр Зінов’єв, Арсеній Чуботин, Іван Ваврисюк, Андрій Горєлов та Павло Польчин – з команди Київського палацу дітей та юнацтва (Печерський район); Олексій Струменський та Богдан Мацюца – з команди Українського державного центру позашкільної освіти (Печерський район).

Переможцями у командному заліку стали спортсмени-судномоделісти Центру технічної творчості «Юність» Солом’янського району. За ними – команди Київського палацу дітей та юнацтва та Українського державного центру позашкільної освіти. Нагороди переможцям вручив заступник головного судді та співорганізатор змагань – Ігор Пархоменко.

Вітаємо переможців!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена