КМДА Київська міська державна адміністрація


24 січня 2023

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Розглянуті питання:
1-2. Про надання висновку до суду по справі про визначення місця проживання дитини.
3. Про надання дозволу на укладання договору дарування 1/2 частини квартири, де зареєстровані та мають право користування житлом діти.
4-8. Про надання висновку до суду по справі про позбавлення батьківських прав.
9. Про надання висновку до суду по справі про визначення способів участі батька у вихованні та спілкуванні з дитиною.
10-12. Про визначення способів участі батька/матері у вихованні та спілкуванні з дитиною.
13. Про реєстрацію народження дитини (дівчинки), 24.12.2022 р.н., матір якої відмовилась забрати дитину з КНП «Київський міський пологовий будинок №5», про що 29.12.2022 р. складено акт закладу охорони здоров’я та органу внутрішніх справ України про дитину, яку батьки (матір або батько), інші родичі або законний представник відмовилися забрати з пологового будинку, іншого закладу охорони здоров’я.
14. Про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини, яка опинилась в складних життєвих обставинах, дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.
15-16. Про формування персонального складу міждисциплінарної команди для забезпечення соціального захисту дитини, яка опинилась в складних життєвих обставинах.
17-18. Про затвердження індивідуальних планів забезпечення соціального захисту дитини, яка опинилась в складних життєвих обставинах.
19. Про надання обов’язкового соціального супроводу родині.
20. Про доцільність/недоцільність тимчасового влаштування дитини, яка перебуває в центрі соціально-психологічної реабілітації № 1 ССДС ВО КМР (КМДА) в сім’ю.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.