КМДА Київська міська державна адміністрація


5 грудня 2014

Зустріч з українським письменником Михайлом Федотовичем Слабошпицьким в Центральній районній бібліотеці імені М. Ф. Достоєвського

Зустріч з українським письменником Михайлом Федотовичем Слабошпицьким в Центральній районній бібліотеці імені М. Ф. Достоєвського

Пам’ятним для багатьох читачів і відвідувачів Центральної районної бібліотеки імені М. Ф. Достоєвського стала зустріч з Михайлом Федотовичем Слабошпицьким, українським письменником, літературознавцем, публіцистом, лауреатом Національної премії імені  Т. Г. Шевченка та низки престижних літературних премій. Це справжнє свято для поціновувачів його творчості і любителів української літератури.

Михайло Федотович – виконавчий директор Ліги українських меценатів, директор видавництва «Ярославів Вал», секретар ради Національної спілки письменників України, співголова організаційного комітету Міжнародного конкурсу з української мови імені  Петра Яцика, автор 2-х з половиною десятків дивовижно цікавих, художньо-біографічних творів.

Роман «Що записано в книгу життя», презентації якого була присвячена зустріч, є знаковим твором нашого часу і безцінним внеском у духовну скарбницю українського народу; твором, який за своїм глибинним змістом, високою майстерністю виходить за межі однієї національної культури. Він заслуговує на те, щоб стати здобутком загальнолюдського значення. Це відкрита книга Життя, яку треба читати-перечитувати, бо в ній віддзеркалена героїчна і трагічна Україна на шляхах свого історичного розвитку.

Протягом двох годин учасники заходу мали змогу послухати цікаві оповіді автора про сюжетний наратив роману та захопливі історії щодо його створення, поставити питання і отримати на них відповіді.

Віднині читачі бібліотеки мають змогу прочитати книгу "Що записано в книгу життя", подаровану автором бібліотеці.

Висловлюємо щиру подяку Михайлові Слабошпицькому за підбірку книг видавництва «Ярославів Вал», подаровану бібліотеці. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.