КМДА Київська міська державна адміністрація


5 грудня 2014

Природоохоронний тематичний день «Як готуються до зими звірі, птахи та комахи» в бібліотеці імені В.Кудряшова для дітей

Природоохоронний тематичний день «Як готуються до зими звірі, птахи та комахи» в бібліотеці імені В.Кудряшова для дітей

«З любов’ю до природи» — під таким гаслом пройшов природоохоронний тематичний день в бібліотеці імені В.Кудряшова.

До читачів бібліотеки завітав науковий співробітник Київського зоологічного парку Панчук Олександр Сергійович з маленькими мешканцями зоопарку.

Казковий, дивний і завжди такий привабливий для дітей зоопарк… Із захопленням в очах дітки торкалися маленьких представників тваринного світу – морських свинок – та дізналися все най-най-найцікавіше із загадкового світу природи.

Діти дізналися про зміни в природі, які відбуваються з настанням холодів, як зимують тварини, комахи та птахи, а також про те, чим можна підгодовувати птахів взимку та навчилися майструвати годівнички.

Людина — частина живої природи, але все більше віддаляється від неї, особливо якщо лишається в місті. Партнерські стосунки дитячої бібліотеки та Київського зоопарку, коли організовуються природоохоронні тематичні дні, свята, заочні екскурсії прищеплюють дітям любов до всього живого, допомагають зрозуміти, якою тендітною та вразливою є наша планета, як розумно та дбайливо слід ставитися до неї, щоб не втратити назавжди її красу.

Збережемо нашу природу разом!

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.