КМДА Київська міська державна адміністрація


17 грудня 2014

«В очікуванні Дива» завітайте в ЦРБ імені Ф.Достоєвського, щоб налаштуватися на свята

«В очікуванні Дива» завітайте в ЦРБ імені Ф.Достоєвського, щоб налаштуватися на свята

«В очікуванні Дива» завітайте в ЦРБ імені Ф.Достоєвського, щоб налаштуватися на свята.

Очікування Новорічних і Різдвяних свят – магічний для кожного час. Напередодні цих свят щороку ми чекаємо якогось дива, кожний свого. Бажання щастя і здійснення найзаповітніших мрій не має вікових обмежень. Бо це чудова можливість зробити приємне тому, кого любиш, наповнити все навколо невимовною радістю, яка береться незрозуміло звідки, але вона передається, заражає, не відпускає…

Сьогодні мільйони людей в Україні чекають і моляться про  найбільше диво – Мир. Але кожний з нас просить для своїх, і далеких, але також своїх, маленького дива, котре зігріє долоні і серця. Найчастіше в ці дні ми звертаємося  по допомогу до Святого Миколая. Бо Святий Миколай – другий після Бога заступник людей від усіх проблем і нещасть. Він все своє земне життя ніс людям Добро і Милосердя. Найбільше його люблять і шанують діти, але все частіше до нього звертаються дорослі. А діти, переадресовуючи свої прохання до нього, просять про милосердя для дорослих, які захищають нас, страждають і бідують.

В ЦРБ імені Ф.Достоєвського працює поштове відділення Святого Миколая.  Будь-хто може опустити в скриньку листа з проханням чи побажанням. Відділення  буде працювати до 30 грудня. 30 грудня листи зі скринькою передамо в Резиденцію Святого Миколая, яка працює в Мамаєвій слободі.

На всіх відвідувачів бібліотеки чекає виставка - ярмарка «Мандрівка в Різдво» речей, виготовлених в  техніці де купажу,  в модному стилі хенд мейд.  Речі для виставки виготовили користувачі бібліотеки. Подаруйте собі і вашим рідним задоволення і радість.

 Хай наступний рік перевершить усі наші сподівання і мрії, принесе мир і стабільність нашій державі. Хай тепло і турбота не оминають  кожного з нас і наші оселі, любов і милосердя будуть нашими вірними супутниками.

З  Миколаєм Вас, Новим роком і Різдвом Христовим! Ваша Бібліотека!

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.