До уваги представників інститутів громадянського суспільства: з 23 березня починається формування нового складу Громадської ради при КМДА

До уваги представників інститутів громадянського суспільства: з 23 березня починається формування нового складу Громадської ради при КМДА

Як повідомлялося раніше, у зв’язку з підготовкою та затвердженням Кабінетом Міністрів України змін до регулюючої діяльність громадських рад постанови від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» початок формування нового складу Громадської ради при Київській міській державній адміністрації було відтерміновано.

Натомість, до цього часу довгоочікувані зміни до порядку формування громадських рад при органах виконавчої влади Урядом не внесені, що в свою чергу викликає негативний суспільний резонанс.

За дорученням голови КМДА Віталія Кличка від 18.03.2015 № 7900, відповідальний структурний підрозділ – Департамент суспільних комунікацій – розпочинає процедуру формування нового складу Громадської ради при Київській міській державній адміністрації відповідно до порядку, передбаченого чинною редакцією  постанови № 996.

Протягом двох найближчих тижнів, а саме: з 23 березня до 3 квітня 2015 року з 10.00 до 17.00 за адресою: вулиця Хрещатик, 44 (4-й поверх, каб.

414) працівники Департаменту проводитимуть прийом документів від представників інститутів громадянського суспільства для участі в ініціативній групі з підготовки установчих зборів з обрання Громадської ради.

Зокрема, необхідно надати:

1) заяву від представника інституту громадянського суспільства, складену у довільній формі на адресу Департаменту суспільних комунікацій;

2) лист-клопотання за підписом керівника інституту громадянського суспільства скріпленого «мокрою» печаткою.

При цьому, інститутам громадянського суспільства, які зверталися з відповідними заявами раніше, необхідно повторно надати підтверджуючі документи щодо участі в ініціативній групі.

Відповідальний представник підрозділу: заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Куявський Олег Юрійович.

Інформація про всі подальші етапи формування Громадської ради буде розміщуватися на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації.

Запрошуємо усі охочі інститути громадянського суспільства міста взяти участь у формуванні нового складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації).

Для отримання додаткової інформації, пов’язаної з процесом формування нового складу Громадської ради при КМДА, звертайтеся до Департаменту суспільних комунікацій за телефоном: 278-29-98.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена