КМДА Київська міська державна адміністрація


21 квітня 2015

«Весняний настрій» від вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді у бібліотеці ім. М.Реріха

«Весняний настрій» від вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді у бібліотеці ім. М.Реріха

Діти та молодь з функціональними обмеженнями, а також їхні батьки завітали до бібліотеки ім. М. Реріха із святковим заходом "Весняний настрій". Це  творча зустріч з вихованцями Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом’янського району Києва.

Метою заходу було інформування громади Солом’янського району про діяльність Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Зустріч розпочали фахівці Центру - соціальний вихователь Олена Плисюк та соціальний педагог Людмила Савченко, які  розповіли та продемонстрували фотопрезентацію про різні напрямки діяльності Центру. Далі була пізнавально-творча частина - про народні традиції та обряди зустрічі весни розповіли уже самі вихованці Центру, молоді люди Олександра Татарінова, Дмитро Корнєв  і Богдан Скалозуб. Діти та молодь продемонстрували свої  творчі вміння і таланти. Танок "Хмаринки"  виконували найменшенькі дітки, та всі гуртом водили закличний Хоровод, співаючи найдавнішу пісню "Благослови, мати...".

І ще був десерт - запальні танці у виконанні Олександри, Дмитра і Богдана. Танцювальне тріо ставало неодноразовими лауреатами фестивалів творчості та здобувало відзнаки у різних номінаціях. Учасники колективу вразили гостей свята своїм творчим потенціалом, артистичними здібностями та вмінням дарувати справжні, чисті емоції.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.