Головна  →  Новини  →  26 вересня 2013

Мешканці мікрорайону святкуватимуть «День Жулян» в оновлених та більш комфортних умовах

Мешканці мікрорайону святкуватимуть «День Жулян» в оновлених та більш комфортних умовах

28 вересня мешканці мікрорайону Жуляни святкуватимуть «День Жулян» в оновлених та більш комфортних умовах життя. Про це повідомив голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Луцький.

Так, за його словами, на виконання доручення очільника столичної адміністрації Олександра Попова, у мікрорайоні уже здійснено ремонт асфальтобетонного покриття на вул. Героїв війни – на ділянці від вул. Повітрофлотської до вул. Леніна; на вул. Радянській – на ділянці від вул. Кільцева дорога до вул. Ватутіна від будинку №12 до вул. Шевченка; вул. Шевченка – від будинку №68 до будинку №76.

Тривають завершальні роботи щодо відновлення функціонування дренажної канави вздовж території аеропорту, яка межує з мікрорайоном малоповерхової приватної забудови «Жуляни».

Фахівці комунального підприємства «Київміськсвітло» виконали роботи із зовнішнього освітлення території, прилеглої до дошкільного навчального закладу №211 на вул. Леніна, 167.

Крім того, продовжено автобусний маршрут №78 до Севастопольської площі. Він сполучає вул. Велику Васильківську та аеропорт «Київ» (Жуляни).

Також у мікрорайоні встановлено нові спортивний та дитячий майданчики, а для амбулаторії сімейного лікаря закуплено медичне обладнання.

Голова Солом’янського району Максим Луцький подякував Олександру Попову за сприяння у виділенні необхідних коштів на виконання робіт з метою поліпшення умов життєдільяності мешканців мікрорайону Жуляни та наголосив, що наразі вирішено 80% проблемних питань мікрорайону.

www.kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена