15 червня 2015 року відбулось засідання ініціативної групи по підготовці установчих зборів для формування складу громадської ради при Солом’янській РДА

15 червня 2015 року відбулось засідання ініціативної групи по підготовці установчих зборів для формування складу громадської ради при Солом’янській РДА.

 

м. Київ                                  15 червня 2015 року

 

Присутні:

- 19 членів ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації (список реєстрації додається);

- мешканці Солом’янського району міста Києва: М.Гобова, І.Скопненко.

 

Порядок денний:

1. Про роботу експертної комісії ініціативної групи з розгляду пакетів документів від інститутів громадянського суспільства щодо участі в установчих зборах. Розгляд пакету документів від ІГС «Газета «Солом’янка».

2. Про затвердження проекту Порядку проведення установчих зборів та зразка МАНДАТУ для голосування.

3. Про напрацювання пропозицій ініціативної групи щодо робочих органів установчих зборів:

- лічильної комісії;  

- секретаря установчих зборів.

4. Про оприлюднення інформації щодо діяльності ІГС та біографічної довідки делегованого представника на офіційному сайті Солом’янської райдержадміністрації – відповідно до постанови КМУ №234. 

 

По першому питанню

Слухали:

Кулікову Т.В. – секретаря ініціативної групи щодо роботи, проведеної експертною комісією ініціативної групи (склад відповідно до протоколу засідання ініціативної групи від 04.06.2015 року №3) з перевірки пакетів від інститутів громадянського суспільства, які делегували своїх представників до участі в установчих зборах для формування складу громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації.

Обговорювали реєстрацію пакетів документів від:

- Всеукраїнського благодійного фонду «Книги України», який надійшов поштою 30.05.2015 року;

- ГО «Громадянський правозахист Солом’янського району м.Києва» та «Правозахисний альянс», надісланих 29.06.2015 року після 18.00 електронною поштою (на електронну адресу начальника відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації).

Виступили:

1. Папуша О.В. з пропозицією пакет документів ВБФ «Книги України» зареєструвати 30.05.2015 на загальних підставах, а пакети, що надійшли електронною поштою, вважати неподаними та не реєструвати, оскільки не надійшли їх оригінали у зазначений термін (до 30.05.2015).

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: пакет документів ВБФ «Книги України» зареєструвати 30.05.2015 на загальних підставах, а пакети ГО «Громадянський правозахист Солом’янського району м.Києва» та «Правозахисний альянс», що надійшли електронною поштою, не реєструвати.

2. Криценко В.Д. щодо роз’яснень стосовно доданих до заяви документів, які дають право для участі в установчих зборах, уповноваженого представника ІГС «Газета «Солом’янка» Бакалінського Г.В.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: включити до списку учасників установчих зборів для формування складу громадської ради при Солом’янській райдержадміністрації  уповноваженого представника інституту громадянського суспільства  «Газета «Солом’янка» Бакалінського Г.В.

 

По другому питанню

Слухали:

Шарафетдінова П.І. - запропонував обговорити та затвердити:

- проект детального порядку проведення установчих зборів, який було надіслано на електронні адреси членів ініціативної групи для напрацювання пропозицій;

- зразок МАНДАТА учасника установчих зборів.

Голосували: «за» – одноголосно.

Вирішили: 1. Затвердити детальний порядок проведення установчих зборів для формування складу громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації та зразок МАНДАТА учасника установчих зборів.

Виступили:

1. Ганзевич Н.І. з пропозицією залучення до реєстрації учасників установчих зборів членів ініціативної групи (за бажанням) та висунула свою кандидатуру.

2. Гороховська Г.М. підтримала вище зазначену пропозицію та запропонувала свою кандидатуру.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: залучити до реєстрації учасників установчих зборів членів ініціативної групи Ганзевич Н.І. та Гороховську Г.М.

 

По третьому питанню

Слухали: Кулікову Т.В. щодо напрацювання пропозиції від ініціативної групи стосовно робочих органів установчих зборів:

1.Лічильної комісії в кількості 5 осіб та персонально: Кузьмич Г.В., Бакалінський Г.В., Мартинчук В.Ю., Руденко В.В., Шульга А.О.

2. Секретаря установчих зборів. Розглядали кандидатуру Папуши О.В.

Голосували: «за» – одноголосно.

Вирішили:

1. Обрати на установчих зборах лічильну комісію у кількості 5 осіб та персонально: Кузьмич Г.В., Бакалінський Г.В., Мартинчук В.Ю., Руденко В.В., Шульга А.О.

2. Обрати секретарем установчих зборів Папушу О.В.

 

По четвертому питанню

Слухали:  Кулікову Т.В. – для розміщення на офіційному сайті інформації про результати діяльності інститутів громадянського суспільства за останній рік та біографічних довідок делегованих ними представників відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08 квітня 2015 року № 234 необхідно відсканувати зазначені документи. Для цієї роботи пропонуємо залучити крім співробітників відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської райдержадміністрації члена ініціативної групи Папушу О.В.

Голосували: «за» – одноголосно.

Вирішили: залучити до підготовчої роботи для розміщення на офіційному сайті інформації про результати діяльності інститутів громадянського суспільства за останній рік та біографічних довідок делегованих ними представників члена ініціативної групи Папушу О.В.

 

Голова                  П.І. Шарафетдінов

Секретар                           Т.В.Кулікова 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена