КМДА Київська міська державна адміністрація


7 липня 2015

Проект розпорядження «Про встановлення розміру плати за навчання у початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах (школах естетичного виховання) Солом’янського району м. Києва на 2015-2016 навчальний рік»

Проект розпорядження «Про встановлення розміру плати за навчання у початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах (школах естетичного виховання) Солом’янського району м. Києва на 2015-2016 навчальний рік»

Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 6, 26 Закону України  „Про позашкільну освіту”,  пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.97 року  № 260 „Про встановлення розміру плати за навчання у державних школах естетичного виховання дітей”, пункту 6.4 Положення про початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад (школу естетичного виховання), затвердженого наказом Міністерства культури і мистецтв України від 06.08.2001 № 523 «Про затвердження Положення про початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад (школу естетичного виховання)» зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2001 року №803/5994 та з метою дотримання правових засад діяльності позашкільних навчальних закладів та створення умов для соціального захисту учнів шляхом встановлення єдиної плати за навчання у всіх школах естетичного виховання Солом’янського  району  м. Києва:

1. Встановити розмір щомісячної батьківської плати за навчання на 2015-2016 навчальний рік у школах естетичного виховання Солом’янського району міста Києва: дитяча школа мистецтв №1, дитяча художня школа №1,  дитяча музична школа № 7 імені І. Шамо, дитяча музична школа №14 імені Д. Кабалевського, дитяча музична школа № 15, дитяча музична школа № 33, що додається.

2. Діти із багатодітних сімей, діти із малозабезпечених сімей, діти-інваліди, діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, здобувають позашкільну освіту безоплатно. 

3. Розпорядження набирає чинності з моменту його оприлюднення.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максимову О.І.

 

Голова      М.Шкуро

Увага! Дивіться додаток!

Додаток: dodatok_070715.doc



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.