КМДА Київська міська державна адміністрація


4 листопада 2013

Проект розпорядження "Про втрату чинності розпорядження Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації «Про затвердження інформаційних карток адміністративних послуг, які надаються структурними підрозділами Солом’янської РДА»"

Відповідно абзацу 2 п.17 Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1992 року № 731 та наказу Солом’янського районного управління юстиції у м. Києві від 23 вересня 2013 року № 165/02 з метою приведення у відповідність до законодавства України розпоряджень Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації:

1. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації від 18.02.2011 №84 «Про затвердження інформаційних карток адміністративних послуг, які надаються структурними підрозділами Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації», зареєстроване в Солом’янському районному управлінні юстиції у місті Києві 19.07.2013 за № 3/177.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Макаренко П.В.

 

Голова         М. Луцький

 

Погоджено:

Перший заступник головиА.Лапань
Заступник головиА.Рев’юк
Начальник юридичного відділуА.Рев’юк
Начальник відділу організації діловодстваО.Калиновська



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.