КМДА Київська міська державна адміністрація


20 листопада 2015

Обрано керівний склад ОСН «Комітет мікрорайону «Відрадний»

Обрано керівний склад ОСН «Комітет мікрорайону «Відрадний»

18 листопада у приміщенні СЗШ №46 за адресою: вул. Миколи Василенка, 10 органом самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «Відрадний» Солом’янського району міста Києва проведено звітно-виборчу конференцію. Участь у заході брали: начальник відділу з питань місцевого самоврядування Київської міської державної адміністрації Віктор Галета, голова громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації Петро Шарафетдінов, голова ради первинної організації Солом’янської районної організації ветеранів Рита Митерева, представники відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

Під час конференції керівник ОСНу Тетяна Фоліна прозвітувала перед активною громадськістю мікрорайону та делегатами вуличних комітетів про проведену роботу у 2014 – 2015 роках. У своїй промові керівник ОСНу озвучила інформацію про важливі питання життєдіяльності мікрорайону: благоустрій території, очищення озера та патрулювання представників правоохоронних органів у парку «Орлятко», щодо нерегулярності роботи автобусного маршруту № 2,  освітлення вулиць, ремонт тротуарів тощо. Тетяна Фоліна висловила подяку за участь у вирішенні вищезазначених питань депутатам Київради: Максиму Шкуро, В’ячеславу Непопу, Сергію Пилипенку.

Голова громадської ради Петро Шарафетдінов у своїй промові розповів про плідну співпрацю з органом самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «Відрадний» та  зазначив, що успіх у виконанні любого завдання  залежить від активності та небайдужості громадян.

За результатами таємного голосування більшістю голосів обрано керівником органу самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «Відрадний»    Солом’янського району міста Києва Тетяну Фоліну, заступником керівника Тетяну Стечишину, секретарем Любов Ярову.

Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація вітає новообраний склад ОСНу «Комітет мікрорайону «Відрадний» та бажає успіхів у подальшій роботі.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.