КМДА Київська міська державна адміністрація


30 листопада 2015

Проект розпорядження "Про внесення змін до розпорядження Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації від 01.08.2012 № 461 «Про порядок розгляду звернень громадян у Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації»"

Проект розпорядження "Про внесення змін до розпорядження Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації від 01.08.2012 № 461 «Про порядок розгляду звернень громадян у Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації»"

Відповідно до статті 5 Закону України «Про звернення громадян»,  розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 30.10.2015 № 1066 «Про затвердження змін до Порядку розгляду звернень громадян  у виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)» та з метою впровадження розгляду письмових звернень громадян надісланих з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронних звернень):

1. Унести до Порядку розгляду звернень громадян у Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації, затвердженого розпорядженням Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації  від 01.08.2012 року № 461, зареєстрованого в Солом’янському районному управлінні юстиції у м. Києві 14.08.2013 за № 33/166 такі зміни:

1.1. Пункт 1.4. Розділу І Порядку розгляду звернень громадян у Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації доповнити новим абзацом такого змісту:

«Письмове звернення також може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення). В електронному зверненні також має бути зазначене прізвище, ім’я, по батькові, електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслана відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається».

2. Розпорядження набуває чинності з дня його оприлюднення.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

 

Голова        М. Шкуро

 

Подання:

Начальник відділу роботи

із зверненнями громадян                                            І. Березова

 

Погоджено:

Перший заступник голови                                         В.Бялковський

Керівник  апарату                                                      О. Король

Начальник юридичного відділу                                   А. Стасюк

Начальник відділу організації діловодства                    О. Калаба



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.