КМДА Київська міська державна адміністрація


3 лютого 2016

Оголошення про намір передати в оренду об'єкт нерухомого майна по вул. Виборзька, 42, переданий до сфери управління Солом’янської РДА

Оголошення про намір передати в оренду об'єкт нерухомого майна по вул. Виборзька, 42, переданий до сфери управління Солом’янської РДА

Оголошення про намір передати в оренду об'єкти, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Києва та передані до сфери управління Солом’янської  районної в місті Києві державної адміністрації

Орендодавець  - Соломянська районна в місті Києві державна адміністрація

- нежитлове приміщення, розташоване за адресою: вул. Виборзька, 42, загальною площею 21,0 кв.м, запропонована заявником мета використання – розміщення громадської організації на площу, що не використовується для провадження підприємницької діяльності. Розмір місячної орендної плати становить 397,14 грн. (без ПДВ).

- нежитлове приміщення, розташоване за адресою: вул. Єреванська, 4, загальною площею 195,0 кв.м, запропонована заявником мета використання – розміщення складу. Розмір місячної орендної плати становить 15307,33 грн. (без ПДВ).

- нежитлове приміщення, розташоване за адресою: вул. М. Донця, 21, загальною площею 56,7 кв.м (підвал), запропонована заявником мета використання  – розміщення торговельного об’єкту з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи. Розмір місячної орендної плати становить 4460,00 грн (без ПДВ).

- нежитлове приміщення, розташоване за адресою: вул. М.Василенка, 25, загальною площею 60,6 кв.м. (підвал), запропонована заявником мета використання – розміщення суб’єкта господарювання, що здійснює побутове обслуговування населення, в тому числі перукарні. Розмір місячної орендної плати становить 4 136,25 грн (без ПДВ).

- нежитлове приміщення, розташоване за адресою: вул. Очаківська, 3/8, загальною площею 64,0 кв.м., запропонована заявником мета використання – розміщення громадської приймальні депутата Київської міської ради на площі, що не використовуються для провадження підприємницької діяльності, не більше як 50 кв.м., - 1 грн та на частину площі, що перевищує 50 кв.м. – 4% від вартості орендованого майна. Розмір місячної орендної плати становить  – 290,04 грн. (без ПДВ).

- нежитлове приміщення, розташоване за адресою: вул. Андрія Головка, 4, загальною площею 110,6 кв.м, запропонована заявником мета використання – розміщення громадської організації на площу, що не використовується для провадження підприємницької діяльності. Розмір місячної орендної плати становить 6482,53 грн. (без ПДВ).

Термін прийняття заяв про оренду - 10 робочих днів з дня наступного після публікації оголошення. Заяви про оренду приймаються за адресою: 03020, просп. Повітрофлотський, 41, Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація, каб 179. Отримати довідкову інформацію можна за тел.: 207-09-32, 207-09-34, 207-09-31.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.