Головна  →  Новини  →  30 вересня 2013

Новини міста: Національне усиновлення в Києві в чотири рази популярніше за міждержавне

Новини міста: Національне усиновлення в Києві в чотири рази популярніше за міждержавне

Столиця України є одним з лідерів з влаштування дітей-сиріт у сімейні форми виховання. А національне усиновлення в Києві в чотири рази популярніше за міждержавне. Про це повідомив голова Київміськдержадміністрації Олександр Попов.

«Нам приємно, що сьогодні наше місто є одним з лідерів країни за показниками забезпечення посиротілих дітей сімейними формами виховання. Вони у столиці сягають 87% проти 80% в середньому по Україні. Особливо важливо, що юні кияни знаходять нові родини тут, у рідному місті. І це заслуга киян, які є людьми небайдужими та чуйними», – зазначив голова КМДА.

Олександр Попов зауважив, що сьогодні в Києві національне усиновлення значно переважає міждержавне, співвідношення становить 80% до 20%. Крім того, наразі міська влада приділяє значну увагу питанню подолання сирітства.

«У соціальних ініціативах Президента України питання подолання проблеми сирітства стоїть на чільному місці. Як підкреслює Віктор Янукович, обов’язок влади – зробити все, аби діти-сироти знайшли собі родину та щоб життя дітей у нових сім’ях було благополучним. У Києві працюють спеціальні служби, які опікуються саме цими питаннями», – зазначив Олександр Попов.

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена