КМДА Київська міська державна адміністрація


25 квітня 2016

У Солом’янському районі відзначили пожежників–ліквідаторів аварії на ЧАЕС

У Солом’янському районі відзначили пожежників–ліквідаторів аварії на ЧАЕС

У Солом’янському  районному  управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у місті Києві відбулися заходи до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи.

Присутні подякували пожежникам за проявлену мужність та героїзм під час ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції. У заході взяли участь народний депутат України Дмитро Андрієвський,  голова Солом’янської РДА Максим Шкуро начальник ГУ ДСНС України у м. Києві Андрій Ватолін, начальник Солом'янського РУ ДСНС у м. Києві Руслан Дядюша, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та працівники пожежної частини.

Керівник району Максим Шкуро подякував ліквідаторам за мужність і вручив грамоти. «Робота працівників рятувальної служби − це робота, яка межує з подвигом. Хочу подякувати Вам за те, що зробили 30 років тому і рятувальникам, які сьогодні несуть важку службу та часто жертвують своїм життям», − зазначив голова адміністрації Максим Шкуро.

Хвилиною мовчання учасники церемонії вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів.

У Солом’янському районі проживає понад 2 тисячі ліквідаторів, 4 тисячі 973 постраждалих від наслідків Чорнобильської катастрофи, з них майже 700 дітей. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.