Протокол № 12 засідання громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації

Протокол № 12 засідання громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації

ПРОТОКОЛ № 12 засідання громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації

 

15 вересня 2016 року         просп. Повітрофлотський, 41, каб. 459

 

Присутні: 19 членів громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації, заступник голови Солом’янської райдержадміністрації Горпинченко О.І., представники відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської райдержадміністрації, голова комітету з питань соціальної політики Громадської ради при КМДА Антонова Н.Л., секретар Громадської ради при КМДА Валєєва О.І.

Запрошені: Голова Правління ГО «Товариство Червоного Хреста Солом’янського району м. Києва» Руденька В. О., прес-офіцер Солом'янського Управління поліції ГУ Національної поліції у м. Києві Квітко Ю.В., виконавчий директор Громадської спілки «Спілка українських підприємців» («СУП») Глазкова К.С., учасники оборони м. Києва у 1941 році (8 осіб).

На початку засідання голова громадської ради Шарафетдінов П.І., разом із заступником голови Солом’янської райдержадміністрації Горпинченко О.І., привітали учасників оборони м. Києва з 75-ю річницею героїчної оборони міста Києва та іменинників громадської ради. Голова Правління ГО «Товариство Червоного Хреста Солом’янського району м. Києва» Руденька В. О. долучилась до привітання разом із компанією фармацевтів «МІТЕК», вручивши ветеранам аптечки з медикаментами.

Заступник голови громадської ради Оніщенко Д.М. у своєму привітанні зазначив, що рішенням Президії Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) нагороджено медаллю «За звитягу» голову громадської ради Шарафетдінова П.І.

Після привітання голова громадської ради Шарафетдінов П.І. оголосив порядок денний засідання.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Щодо заходів по відзначенню 75-ї річниці героїчної оборони міста Києва.

Доповідач: Парафейніков Б.Д. – голова комітету з питань соціального захисту ветеранів, інвалідів та малозабезпечених громадян.

2. Презентація Громадської спілки «Спілка українських підприємців».

Доповідач: Глазкова К.С. – виконавчий директор Громадської спілки «СУП».

3. Щодо спільних нарад поліції м. Києва з громадськістю.

Доповідач: Квітко Ю. В. – прес-офіцер Солом’янського Управління поліції ГУ Національної поліції в м. Києві.

4. Щодо надання рекомендації на посаду громадського інспектора з питань благоустрою Харченка В.П.

Доповідач: Папуша О.В. – член комітету з питань житлово-комунального господарства, комунального майна, благоустрою та екології.

5. Польський досвід децентралізації та самоврядної освіти для лідерів громад з 7-ми областей Центральної України.

Доповідач: Шарафетдінов П.І. – голова громадської ради.

6. Різне.

6.1. План заходів з поліпшення стану інтернатів Солом’янського району.

Доповідач: Грінченко В.Р. – голова комітету з питань освіти, культури, справ дітей, сім’ї, молоді, спорту та гендерної політики.

6.2. Про роз’яснення використання КВЕД земельних ділянок відповідно до таблиці Класифікації видів цільового призначення земель щодо законності у використанні й цільовим призначенням земельних ділянок у Солом’янському районі.

Доповідач: Папуша О.В. – член громадської ради.

6.3. Проблемні питання, які виникають при виявленні хворої домашньої (безпритульної) тварини.

Доповідач: Папуша О.В. – член громадської ради.

6.4. Щодо дотримання Закону України «Про звернення громадян».

Доповідач: Папуша О.В. – член громадської ради.

6.5. Визначення дати наступного засідання.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: затвердити запропонований порядок денний та продовжити роботу у відповідності до нього.

 

По першому питанню

Слухали: Парафейнікова Б.Д. – голову комітету з питань соціального захисту ветеранів, інвалідів та малозабезпечених громадян, який довів до присутніх інформацію щодо заходів, присвячених відзначенню 75-ї річниці героїчної оборони міста Києва. Також зазначив, що у Солом’янському районі м. Києва залишилось 18 учасників оборони Києва та запросив присутніх взяти участь у мітингу-реквієму 27 вересня у мікрорайоні «Жуляни».

Шарафетдінов П.І. - запропонував присутнім членам громадської ради прийняти інформацію до відома та долучитися до урочистостей.

Голосували: «за» - одноголосно

Вирішили: інформацію взяти до відома та долучитися до урочистостей, присвячених відзначенню 75-ї річниці героїчної оборони міста Києва.

По другому питанню

Слухали: Глазкову К.С. - виконавчого директора Громадської спілки «СУП», яка презентувала Громадську спілку «Спілка українських підприємців».

До обговорення долучились: Оніщенко Д.М., Марченко В.С., Ляленко В.В., Грінченко В.Р., Кузьмич Г.В.

Шарафетдінов П.І. – запропонував прийняти інформацію до відома.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: інформацію взяти до відома.

 

По третьому питанню

Слухали: Квітко Ю. В. – прес-офіцера Солом’янського Управління поліції ГУ Національної поліції в м. Києві, яка довела до відома присутніх інформацію про криміногенний стан у районі, про боротьбу зі злочинністю та про доцільність проведення спільних нарад поліції м. Києва з громадськістю.

До обговорення інформації Квітко Ю. В. долучились Харченко В.П., Грінченко В.Р., Струтинський І.В., Демура А.Ю., Оніщенко Д.М., Валєєва О.І.

Шарафетдінов П.І. запропонував членам громадської ради прийняти інформацію до відома і долучатись до патріотичного виховання молоді, домовитись з військовим комісаром Солом’янського району з пропозицією направляти (за згодою сторін) військовослужбовців, демобілізованих із лав Збройних сил України, на подальшу роботу до органів внутрішніх справ та нової поліції Солом’янського району.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: інформацію взяти до відома.

 

По четвертому питанню

Слухали: Папушу О.В. – члена комітету з питань житлово-комунального господарства, комунального майна, благоустрою та екології щодо надання рекомендації Харченка В.П. на посаду громадського інспектора з питань благоустрою міста Києва.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: рекомендувати Харченка В.П. на посаду громадського інспектора з питань благоустрою міста Києва.

 

По пятому питанню

Слухали: Шарафетдінова П.І. – голову громадської ради, який довів до присутніх інформацію про досвід децентралізації у Польщі та самоврядної освіти для лідерів громад з 7-ми областей Центральної України.

До обговорення долучились присутні члени громадської ради.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: інформацію взяти до відома.

 

По шостому питанню

Різне

Слухали: Грінченка В.Р. – голову комітету з питань освіти, культури, справ дітей, сім’ї, молоді, спорту та гендерної політики щодо плану заходів з поліпшення стану інтернатів Солом’янського району.

До обговорення долучились присутні члени громадської ради.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: інформацію взяти до відома.

Слухали: Папушу О.В. – члена громадської ради про роз’яснення використання КВЕД земельних ділянок відповідно до таблиці Класифікації видів цільового призначення земель щодо законності у використанні й цільовим призначенням земельних ділянок у Солом’янському районі.

До обговорення долучились всі члени громадської ради.

Слухали: Папушу О.В. – члена громадської ради про проблемні питання, які виникають при виявленні хворої домашньої (безпритульної) тварини у вихідний день.

До обговорення долучились всі члени громадської ради.

Слухали: Папушу О.В. – члена громадської ради щодо дотримання Закону України «Про звернення громадян».

До обговорення долучились всі члени громадської ради.

Слухали: Шарафетдінова П.І. – голову громадської ради, який запропонував присутнім взяти інформацію до відома і це питання детально розглянути на робочій групі, яку очолює Папуша О.В.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: інформацію взяти до відома.

Слухали: Шарафетдінова П.І. – голову громадської ради, який запропонував провести наступне засідання громадської ради 17 листопада 2016 року о 15.00.

Голосували: «за» – одноголосно.

Вирішили: провести наступне засідання громадської ради 17 листопада 2016 року о 15.00.

 

Голова громадської ради        П. Шарафетдінов

Секретар                   Т. Кулікова

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена