Головна  →  Новини  →  5 лютого 2018

Літературно-мистецький захід на Тетянин день у бібліотеці імені Федора Достоєвського

Літературно-мистецький захід на Тетянин день у бібліотеці імені Федора Достоєвського

У Центральній районній бібліотеці імені Ф. Достоєвського на Тетянин день (у рамках заходів з реалізації програми підтримки і просування читання та книги «Драйв-читання в «Солом’янці») відбувся літературно-мистецький захід.

Гостями заходу був творчий музично-літературний десант у складі дев’яти Тетян. Ведучий вечора, поет Олександр Козинець, не лише розповідав цікаві факти із творчості поетес та співачок, а і про давні традиції на Тетянин день.

Під бурхливі оплески читали власні вірші поетеси Тетяна Іванчук, Таня-Марія Литвинюк, співзасновник фестивалю «Українські передзвони» Тетяна Яровицина, журналістка Тетяна Шептицька, драматург, прозаїк, журналістка Тетяна Череп-Пероганич, переможець Міжнародного конкурсу «Коронація слова» Тетяна Белімова.

Із музичними вітаннями і Тетянам, і всім гостям заходу виступили Тетяна Кисляк, Олександра Стецюк, Юрій Старчевод, Вячеслав Купрієнко.

Родзинкою заходу став виступ Заслуженої артистки України, ведучої програм Українського радіо Тетяни Негрій, яка також прочитала присутнім свою поезію.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена