Головна  →  Підсумки тижня  →  13 березня 2018

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 26.02.18 по 04.03.18 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 26.02.18 по 04.03.18 р.

26 лютого перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

26 лютого у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ «Контактний центр міста Києва». У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р. О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І.
Під час наради розглянуто питання:
- про відсутність опалення в житловому будинку;
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про стан роботи пасажирського ліфта в житловому будинку;
- про відсутність електропостачання у житловому будинку;
- про незадовільну температуру опалення у житловому будинку;
- про відсутність опалення по стояку в житловому будинку;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через відсутність/несправність лампочок;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про стан прибирання снігу на прибудинковій території, вулицях та тротуарах;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

26 лютого у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів нараду з першим заступником голови, заступником голови та керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.

Під час наради розглянуто питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про стан очищення вулично-дорожньої мережі Солом’янського району міста Києва, зокрема, переходів біля зупинок громадського транспорту, тротуарів від снігу;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи господарства Солом’янського району міста Києва в зимовий період 2017-2018 років;
- про стан роботи внутрішньобудинкових систем централізованого опалення у житлових будинках Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи пунктів обігріву людей без визначеного місця проживання в Солом’янському районі міста Києва;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ «Контактний центр міста Києва».
За підсумками наради надано відповідні доручення.

26 лютого у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

26 лютого перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Карпатської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

27 лютого перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

27 лютого перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 902 (вул. Волинська, 4А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 902, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

27 лютого у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О. А., працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва» Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В. І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про стан виконання Закону України від 14.05.2015 № 417-VIII «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання Закону України 24.06.2004 № 1875-IV «Про житлово-комунальні послуги» (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 «Про затвердження Порядку списання багатоквартирних будинків»;
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».
За підсумками наради надано відповідні доручення.

27 лютого перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Берестейська», зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Берестейська», зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

27 лютого у приміщені підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Гармонія» (вул. Єреванська, 3) відбулася нарада з питання: «Про специфічні умови становлення й розвитку демократії в Україні». Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І. В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь» Максимович Г. М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Гармонія» Вільшановська І. В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуто питання:
- про поняття, сутність та ознаки демократії;
- про основні концепції демократії;
- про особливість посткомуністичної демократії;
- про послідовне вирішення завдань відповідних етапів розвитку;
- про головні особливості державного будівництва, здійснення демократичних перетворень в Україні;
- про усвідомлення громадянами свого місця і значення в суспільстві.
Загальна кількість учасників - 30 осіб. За підсумками наради підготовлено протокол.

27 лютого у приміщенні Інститут модернізації змісту освіти (вул. Липківського Василя Митрополита, 36) відбувся семінар-практикум на тему: «Про використання інноваційних методів навчання при викладанні зарубіжної літератури». Організацію заходу забезпечили начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н. І. та директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л. Р. У заході брали участь учителі зарубіжної літератури загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Під час засідання обговорювались питання:
- про теоретичні засади використання інноваційних технологій вивчення зарубіжної літератури;
- про мету, завдання і зміст навчання зарубіжної літератури у старших класах;
- про психолого-педагогічні засади використання інноваційних технологій у вивченні зарубіжної літератури;
- про практичне використання інноваційних технологій при вивченні зарубіжної літератури в школі;
- про типи нестандартних уроків при вивченні зарубіжної літератури;
- про використання інформаційних технологій на уроках зарубіжної літератури.
Під час заходу надано рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 32 особи.

27 лютого у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О. І. провела пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили завідувач організаційного сектору Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В. В. та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Під час прямої телефонної лінії прийняті звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками прямої телефонної лінії надано протокольні доручення.

28 лютого перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

28 лютого перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надані доручення.

28 лютого перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

28 лютого перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Політехнічний інститут», зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надані доручення.

28 лютого у приміщенні гімназії № 178 (просп. Повітрофлотський, 22) відбувся семінар-практикум на тему: «Про реалізацію наскрізних змістових ліній на уроках інформатики». Організацію заходу забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н. І., директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л. Р. та директор гімназії № 178 Красюк Л. Є. У семінарі брали участь учителі інформатики загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Під час заходу обговорювались питання:
- про екологічну безпеку та сталий розвиток;
- про громадянську відповідальність;
- про дотримання правил безпеки життєдіяльності під час роботи з ІТ-пристроями;
- про підприємливість та фінансову грамотність;
- про характеристики умов навчання;
- про оцінювання навчальних досягнень учнів з інформатики;
- про особливості вивчення інформатики за навчальною програмою для учнів навчальних закладів з поглибленим вивченням інформатики;
- про варіативну складову під час викладання інформатики.
Під час заходу надані рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 32 особи.

28 лютого у приміщенні громадської приймальні (вул.. Металістів, 9) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів особистий виїзний прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому надано протокольні доручення.

28 лютого перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Виборзької, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

З 28 лютого по 2 березня у приміщеннях підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва проведено лекції на тему: «Про демократію та права дитини» для вихованців цих навчальних закладів.

1 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

1 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 903 (вул. Солом’янська, 33). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 903, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

1 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У заході брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О. А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р. О., начальник відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І., начальник відділу економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Барбазюк М.Б., начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач А. Г., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Т. П., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю., директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва» Радик В. І., керівники комунальних підприємств, начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про надання інформації директору Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Мельник Н. О. щодо присвоєних поштових адрес об’єктам житлового будівництва (новозбудованим тощо);
- про надання інформації директору Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіщуку А.В. щодо віднесення суб’єктів господарювання до категорій цивільного захисту;
- про надання інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Науменку Д. В. щодо стану розрахунків бюджетними установами, організаціями та підприємствами життєдіяльності міста Києва за спожиту електричну енергію;
- про надання інформації директору Департаменту фінансів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Репіку В. М. щодо стану виплати заробітної плати педагогічним працівникам;
- про надання інформації директору Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіщуку А.В. щодо стану виконання протоколу засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 28.02.2018 № 14 «Про вжиття необхідних заходів щодо забезпечення безпечної життєдіяльності населення, функціонування міського господарства у зв’язку з ускладненням погодних умов»;
- про організацію роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

1 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 235) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів нараду з питання: «Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в І кварталі 2018 року». У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю., начальник відділу будівництва управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю. В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011 № 3038-VI (зі змінами та доповненнями) щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Борщагівська, 182В. За підсумками наради надано доручення.

1 березня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О. І. провела об’їзд комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» (вул. Солом’янська, 17), в якому брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т. П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

1 березня у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 453) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О. І. провела засідання комісії з питань захисту прав дітей при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У заході брали участь: начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В. В., заступник начальника служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Олексієнко Т. В., начальник відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стрелюк Л. М., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А. В., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н. І., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т. П., заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Дячук В. В., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н. М., державний нотаріус дев’ятої Київської нотаріальної контори, представник Солом’янського управління поліції Головного управління Національної поліції в м. Києві, мешканці Солом’янського району міста Києва, справи яких було розглянуто.
Під час засідання розглянуто питання:
- про надання висновку до суду щодо позбавлення батьківських прав відносно неповнолітньої дитини;
- про надання висновку до суду щодо визначення місця проживання малолітньої дитини;
- про припинення функціонування прийомної сім’ї за сімейними обставинами;
- про визначення форми влаштування малолітньої особи, яка має статус дитини-сироти;
- про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини, яка опинилася в складних життєвих обставинах, дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.
За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

2 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

2 березня на вулиці Керченській - на відрізку від вулиці Донецької до вулиці Мартиросяна - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконувач обов’язків начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І. В. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

2 березня на вулиці Козицького - на відрізку від вулиці Єреванської до вулиці Уманської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконувач обов’язків начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І. В. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

2 березня на території Солом’янського району міста Києва проведено профілактичний рейд «Діти вулиці». Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В. В. У заході брали участь: представники відділу з питань організації профілактичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, Солом’янського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві, Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Під час рейду обстежено житлово-побутові умови проживання дітей, які знаходяться на обліку в службі у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах, розглянуті заяви громадян щодо виконання батьківських обов’язків. За результатами рейду підготовлено акти обстеження.

2 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

2 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Вокзальна», зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Вокзальна», зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

2 березня у приміщенні середньої загальноосвітньої школи № 60 Комплексного розвитку дітей «Росток» (вул. Волгоградська, 1/2) проведено перевірку стану виховної, профілактичної роботи та роботи з дітьми-сиротами і дітьми, позбавленими батьківського піклування, які є учнями цього навчального закладу. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь представники відділу з питань організації профілактичної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та директор середньої загальноосвітньої школи № 60 Комплексного розвитку дітей «Росток» Горносталь А. О. Під час перевірки обстежено стан організації профілактичної роботи, умови утримання, виховання, харчування, забезпечення активного дозвілля учнів середньої загальноосвітньої школи № 60 Комплексного розвитку дітей «Росток». За результатами перевірки складено довідку обстеження.

2 березня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О. І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: просп. Лобановського Валерія, 2 та просп. Повітрофлотський, 40А. В об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т. П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

2 березня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Творчість» (просп. Відрадний, 14/45) проведено майстер-клас з ниткографії (малюнок ниткою). Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І. В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь» Максимович Г. М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Творчість» Семенова І. П. У заході брали участь керівники гуртків, вихованці підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Творчість». Мета майстер-класу: знайомство з нетрадиційною технікою малювання - ниткографією.
Завдання:
- сприяти розвитку у дітей мовлення, пам’яті, мислення, творчої уяви, художньо-естетичних навичок, окоміру, уваги;
- створити умови для розвитку інтересу у них до образотворчого мистецтва, навколишнього світу.
- виховувати бажання виконувати роботу красиво, любити і розуміти красу, берегти природу.
У нашій країні ниткографія стала популярна не так давно, але з кожним днем цей новий вид мистецтва знаходить все більше прихильників. Картини, виконані за допомогою ниткографії, завжди виходять дуже яскравими і барвистими. Під час заняття гуртківці навчалися створювати маленькі шедеври образотворчого мистецтва. Діти стали більш уважними, посидющими, спокійними, ознайомились з основними геометричними поняттями тощо. Загальна кількість присутніх - 25 осіб.

2 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Карпинського Академіка, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

3 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

3 березня за адресою: просп. Комарова Космонавта, 28 - на відрізку від проспекту Комарова Космонавта до вулиці Чумака Василя - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконувач обов’язків начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І. В. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

3 березня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Здоров’я» (вул. Донця Михайла, 17/46) відбулись змагання з фізичної підготовки. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І. В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь» Максимович Г. М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Здоров’я» Біла О. В. У заході брали участь керівники гуртків, вихованці підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Здоров’я». Змагання проводились у секціях: айкідо, вільна боротьба, східні єдиноборства, дзюдо, самбо. Переможці та призери змагань отримали медалі та грамоти.

3 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Патріотів, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

4 березня за адресою: вул. Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконувач обов’язків начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І. В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

Також протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- літературний подіум на тему: «Нова хвиля. Сучасні українські письменники» з нагоди святкування Всесвітнього дня письменника (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- творча зустріч із сучасною українською письменницею Наталією Гук (вул. Освіти, 14, бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- виставка ялинок, вироблених з різних матеріалів «Росла собі ялинонька» (вул. Західна, 11, бібліотека ім. О. Довженка);
- виставка багатошарової вишивки «Золотої голки» народної майстрині Ніни Гончарук (просп. Лобановського Валерія, 37, бібліотека ім. М. Бажана);
- літературні посиденьки на тему: «Зустрічі веселі у книжковій оселі» (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- книжкова виставка–інсталяція на тему: «Муркотливі пухнастики» (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- виставка–подорож на тему: «Відкрий Німеччину для себе» (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- ретро-показ художнього фільму «Борислав Брондуков - улюблений актор другої ролі мільйонів глядачів» з нагоди відзначення 90-річчя від дня народження українського кіноактора (вул. Єреванська, 12, бібліотека ім. М. Реріха);
- фотовиставка на тему: «Різноманіття дикої природи і фауни» (вул. Шепелєва Миколи, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- Шевченківське свято «Тарас Шевченко - співець українського слова» (вул. Донецька, 57А, бібліотека ім. І. Багряного);
- майстер-класи «Привітання для наших мам!» з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня (просп. Повітрофлотський, 12, бібліотека ім. І. Світличного);
- галерея видатних жінок України на тему: «Талановиті. Сильні. Видатні» (вул. Новгородська, 5, бібліотека ім. О. Новікова-Прибоя);
- відкритий академічний концерт учнів фортепіанного відділу (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- виставка-конкурс на тему: «З Україною в серці» творчих робіт учнів художнього відділення (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- відкриті академічні концерти учнів вокально-хорового відділу та відділу струнно-смичкових інструментів (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- Київський міський концерт «Від романтизму до сьогодення» за участю учнів відділів духових та ударних інструментів (вул. Мішина Михайла, 25, Київська дитяча музична школа № 33 ім. В. Пухальського);
- виставка-конкурс робіт учнів 7-8 класів «Народні традиції в малюнках дітей. Масляна» (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-конкурс скульптури учнів 8-х класів (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- петриківський розпис у роботах учнів 6-х класів (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-конкурс творчих робіт на тему: «Весняний настрій» (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-конкурс творчих робіт учнів 6-7 класів з нагоди Шевченкова дня (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка скульптур учнів 8-х класів (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- в рамках міських презентацій педагогічної майстерності будуть проведені відкриті уроки викладачів відділів – теоретичного, вокально-хорового, ударних та духових інструментів (бульв. Гавела Вацлава, 69, Київська дитяча музична школа № 14 ім. Д. Кабалевського).
- виставка малюнків на тему: «Портрет матусі» з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня (вул. Героїв Війни, 14, клубний заклад «Будинок культури «Жуляни»).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена