Головна  →  Підсумки тижня  →  20 березня 2018

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 12.03.18 по 18.03.18 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 12.03.18 по 18.03.18 р.

12 березня в. о голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

12 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 235) в. о голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ «Контактний центр міста Києва». У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О. А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р. О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І.
Під час наради розглянуто питання:
- про стан прибирання снігу на прибудинковій території, вулицях та тротуарах;
- про відсутність опалення в житловому будинку;
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про незадовільний вивіз сміття з контейнерів та урн для сміття;
- про стан очищення дахів будинків від снігу та бурульок;
- про стан очищення автомобільних дорогах міста Києва від снігу та льодяного покриву;
- про стан роботи пасажирського ліфта в житловому будинку;
- про відсутність електропостачання в житловому будинку;
- про стан ремонту дахів в житлових будинках;
- про незадовільну температуру опалення у житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

12 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 235) в. о голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів нараду з першим заступником голови, заступником голови та керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуто питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про стан очищення вулично-дорожньої мережі Солом’янського району міста Києва, зокрема, переходів біля зупинок громадського транспорту, тротуарів від снігу;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про стан очищення покрівель будівель від бурульок та снігу;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи внутрішньобудинкових систем централізованого опалення у житлових будинках Солом’янського району міста Києва;
- про рейтингову оцінку діяльності Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ «Контактний центр міста Києва».
За підсумками наради надано відповідні доручення.

12 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 235) в. о голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

12 березня в. о голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Медової, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

13 березня в. о голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

13 березня в. о голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 906 (вул. Виборзька, 42). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 906, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

13 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О. А., працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва» Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В. І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про стан виконання Закону України від 14.05.2015 № 417-VIII «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання Закону України 24.06.2004 № 1875-IV «Про житлово-комунальні послуги» (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 «Про затвердження Порядку списання багатоквартирних будинків»;
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».
За підсумками наради надано відповідні доручення.

13 березня в. о голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Берестейська», зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Берестейська», зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

13 березня у приміщені підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Гармонія» (вул. Єреванська, 3) відбулася нарада з питання: «Про гендерні відносини як конструкт прав людини». Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І. В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь» Максимович Г. М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Гармонія» Вільшановська І. В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуто питання:
- про основи теорії тендеру;
- про соціокультурне конструювання тендеру як домінування політичної влади чоловіків;
- про вплив гендерних теорій на формування демократичної правової України;
- про парадигми гендерної рівності;
- про трансформування гендерних відносин у гендерні відносини на паритетних засадах, що сприятиме захисту прав кожної з гендерних груп;
- про чотири періоди формування гендерних відносин в Україні;
- про створення сучасних гендерних відносин.
Загальна кількість учасників - 29 осіб. За підсумками наради підготовлено протокол.

13 березня проведено перевірку стану виховної, профілактичної роботи та роботи з дітьми-сиротами і дітьми, позбавленими батьківського піклування, які є учнями середньої загальноосвітньої школи № 174 (вул. Героїв Севастополя, 43, середня загальноосвітня школа 
№ 174). Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь представники відділу з питань організації профілактичної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та директор середньої загальноосвітньої школи № 174 Койцан В. М. Під час перевірки обстежено стан організації профілактичної роботи, умови утримання, виховання, харчування, забезпечення активного дозвілля учнів цього навчального закладу. За результатами перевірки складено довідку обстеження.

13 березня у приміщенні гімназії «Міленіум» № 318 (вул. Пулюя Івана, 3Б) відбувся семінар-практикум на тему: «Методика, досвід, професійний розвиток учителів зарубіжної літератури». Організацію заходу забезпечили начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н. І., директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л. Р. та директор гімназії «Міленіум» № 318 Сидоренко І. А. У заході брали участь учителі зарубіжної літератури загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Під час семінару обговорювались питання:
- про продуктивне вирішення задач, які поставлені перед сучасною освітою;
- про створення умов для мотивації педагога на перебудову педагогічної діяльності;
- про проектуванні навчального процесу;
- про добір навчального матеріалу та форм і методів реалізації проблеми на уроці і в позаурочний час;
- про сприяння навчанню вчителів моделювати власний педагогічний досвід;
- про активні лекції як форми отримання інформації;
- про упровадження у практику навчання інноваційних технологій.
Під час заходу надано рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 31 особа.

13 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) в. о голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили завідувач організаційного сектору Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В. В. та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Під час прямої телефонної лінії прийняті звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками прямої телефонної лінії надано протокольні доручення.

14 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

14 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надані доручення.

14 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

14 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Політехнічний інститут», зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надані доручення.

14 березня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Фаворит» (вул. Антонова Авіаконструктора, 14) проведено змагання із загальної фізичної підготовки з нагоди Дня українського добровольця. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І. В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь» Максимович Г. М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Фаворит» Ткаченко П. Ю. У заході брали участь керівники гуртків, вихованці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Фаворит», «Надія», «Старт», «Олімпік». Переможці та призери змагань отримали медалі та грамоти.

14 березня у приміщенні громадської приймальні (вул.. Металістів, 9) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів особистий виїзний прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому надано протокольні доручення.

14 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Аеродромної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

З 14 по 16 березня у приміщеннях підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва проведено лекції на тему: «Про поняття гендерних відносин та гендерної рівності в Україні» для вихованців цих навчальних закладів.

15 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

15 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 901 (вул. Єреванська, 3А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 901, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

15 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У заході брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О. А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р. О., начальник відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І., начальник відділу економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Барбазюк М.Б., заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Дячук В. В., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю., директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва» Радик В. І., керівники комунальних підприємств, начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про надання інформації директору Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Крикунову Ю. В. щодо стану виконання плану заходів Кабінету Міністрів України на 2018 рік з реалізації Стратегії подолання бідності;
- про надання інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Поворознику М. Ю. щодо стану виконання протоколу доручень № 22, напрацьованих під час наради з головами районних в місті Києві державних адміністрацій 19.02.2018;
- про надання інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Поворознику М. Ю. щодо стану виконання протоколу доручень № 29, напрацьованих під час наради з обговорення оперативних питань 12.03.2018;
- про надання інформації Київському міському голові Кличку В. В. щодо стану виконання протоколу № 1 розширеного засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 21.02.2018;
- про надання інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Резнікову О. Ю. щодо стану виконання плану проведення в м. Києві заходів у зв’язку з 32-ми роковинами Чорнобильської катастрофи і пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи;
- про організацію роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

15 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 235) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів нараду з питання: «Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в І кварталі 2018 року». У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю., начальник відділу будівництва управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю. В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011 № 3038-VI (зі змінами та доповненнями) щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Качалова, 40. За підсумками наради надано доручення.

15 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» (просп. Комарова Космонавта, 3), в якому брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т. П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

15 березня у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 453) начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В. В. провела засідання комісії з питань захисту прав дітей при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У заході брали участь: заступник начальника служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Олексієнко Т. В., начальник відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стрелюк Л. М., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А. В., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н. І., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т. П., заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Дячук В. В., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н. М., представники дев’ятої Київської нотаріальної контори та Солом’янського управління поліції Головного управління Національної поліції в м. Києві, мешканці Солом’янського району міста Києва, справи яких було розглянуто.
За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

15 березня у приміщенні науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (вул. Антонова Авіаконструктора, 3) відбувся науково-методичний семінар на тему: «Про професійний розвиток учителів історії в контексті освітніх реформ». Організацію заходу забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н. І. та директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л. Р. У семінарі брали участь учителі історії загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.

Під час заходу обговорювались питання:
- про розвиток особистості вчителя у професійному контексті на основі накопичення досвіду та систематичного аналізу власної педагогічної діяльності;
- про критичний розвиток4 знань, уміння, професійного мислення, планування і практику роботи з дітьми й колегами на кожному етапі свого професійного життя;
- про професійну соціалізацію як форму реалізації професійного розвитку особистості;
- про професійне моделювання, конструювання, прогнозування;
- про різні форми і способи організації;
- про методи активізації пізнавальної діяльності учнів та розвитку їх компетентностей, їх ефективність та недоліки;
- про роль позакласної роботи у формуванні успішної особистості.
Під час заходу надані рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 34 особи.

16 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

16 березня на вулиці Керченській - на відрізку від вулиці Донецької до вулиці Мартиросяна - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконувач обов’язків начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І. В. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

16 березня на вулиці Козицького - на відрізку від вулиці Єреванської до вулиці Уманської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконувач обов’язків начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І. В. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

16 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

16 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Вокзальна», зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Вокзальна», зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

16 березня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О. І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: вул. Отця Жураковського Анатолія, 10 та вул. Очаківська, 3/8. В об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т. П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

16 березня проведено перевірку стану виховної, профілактичної роботи та роботи з дітьми-сиротами і дітьми, позбавленими батьківського піклування, які є учнями спеціалізованої школи І ступеня № 164 з поглибленим вивченням окремих предметів (вул. Уманська, 33). Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь представники відділу з питань організації профілактичної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та директор спеціалізованої школи І ступеня № 164 з поглибленим вивченням окремих предметів Ніколаєнко Л. І. Під час перевірки обстежено стан організації профілактичної роботи, умови утримання, виховання, харчування, забезпечення активного дозвілля учнів цього навчального закладу. За результатами перевірки складено довідку обстеження.

16 березня у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості (вул. Героїв Севастополя, 35) відбулись районні урочистості з нагоди святкування Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. У заході брали участь: народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д.Й., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., депутати Київської міської ради, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., завідувач сектора організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Садовська А.Л., працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, представники підприємств житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, мешканці Солом’янського району міста Києва. Зі словами вітання виступили Андрієвський Д.Й. та Шкуро М.Ю., депутати Київської міської ради. Завершив урочистості святковий концерт за участю вихованців Центру дитячої та юнацької творчості. Загальна кількість присутніх - 300 осіб.

16 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Качалова, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

17 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

17 березня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Веселка» (вул. Донця Михайла, 21Б) проведено майстер-клас з декупажу. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І. В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь» Максимович Г. М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Веселка» Іванова М. Я. У заході брали участь керівники гуртків, вихованці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Веселка», «Ровесник», «Полум’я». Декупаж являє собою сучасну технологію декорування, тобто додання різноманітним поверхнях нового виду. Сенс методу в тому, що на потрібну поверхню наклеюється тонкий шар паперу з попередньо нанесеним на нього малюнком. У результаті виходить ілюзія ручного розпису. Сама по собі техніка декупажу досить проста, але, тим не менш, для вмілого користування нею необхідно володіти навичкою, посидючістю і терпимістю. Декупаж здатний подарувати нове життя старим предметам. Він вносить нові цікаві штрихи в інтер'єр кожного будинку, додаючи йому оригінальності та вишуканості. Під час навчання гуртківці навчилися новим технікам і методикам. Покрокове проходження підказкам майстра стало кращим путівником у світ нового хобі. Діти вдячні викладачам за цікаво проведений час.

17 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Виборзької, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.
Також протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- загальносистемний літературно-екологічний круїз на тему: «Земна гармонія» з нагоди Всесвітнього дня Землі (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- день поетичного настрою на тему: «Поезія, як усмішка душі» з нагоди святкування Всесвітнього дня поезії (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- виставка листів на тему: «Я щастя хочу! І тому щасливим хай буде той, кого я так люблю» з нагоди Міжнародного дня щастя (просп. Відрадний, 14/45 , бібліотека № 13);
- майстер-клас на тему: «Бо щастя найбільше - усміхнена мама» (просп. Відрадний, 14/45 , бібліотека № 13);
- виставка-пам’ять на тему: «Хвала Україні! І слава Герою!» з нагоди відзначення 80-річчя від дня народження українського політика В’ячеслава Чорновола (просп. Відрадний, 14/45 , бібліотека № 13);
- виставка–подорож на тему: «Відкрий Німеччину для себе» (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- Всеукраїнський конкурс виконавців на народних інструментах «Веселкове розмаїття» (вул. Мішина Михайла, 25, Київська дитяча музична школа № 33 ім. В. Пухальського);
- ІІ Всеукраїнський конкурс арфістів пам’яті українського радянського музиканта-арфіста Георгія Гаазе «Арфи акорди єднання» (вул. Мішина Михайла, 25, Київська дитяча музична школа № 33 ім. В. Пухальського);
- виставка-конкурс творчих робіт на тему: «Весняний настрій» (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-конкурс творчих робіт учнів 6-7 класів з нагоди Шевченкова дня (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка скульптур учнів 8-х класів (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена