Головна  →  Підсумки тижня  →  11 квітня 2018

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 02.04.18 по 09.04.18 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 02.04.18 по 09.04.18 р.

2 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брала участь в. о. начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шишковська М. В. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

2 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ «Контактний центр міста Києва». У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р. О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І.
Під час наради розглянуто питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність опалення в житловому будинку;
- про стан роботи пасажирського ліфта в житловому будинку;
- про стан укладання та ремонт асфальтного покриття;
- про стан благоустрою прибудинкової території;
- про пропозиції, зауваження до аварійних служб ПАТ «Київенерго», ПрАТ «АК «Київводоканал» тощо;
- про технічний стан проїжджих частин вулиць та тротуарів;
- про стан відновлення благоустрою території після виконання планових та аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через відсутність/несправність лампочок;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

2 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів нараду з першим заступником голови, заступником голови та керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.

Під час наради розглянуто питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан підготовки до Пасхальних свят та поминальних днів;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ «Контактний центр міста Києва».
За підсумками наради надано відповідні доручення.

2 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

2 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Зеленогірської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

3 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брала участь в. о. начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шишковська М. В. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

3 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 906 (вул. Виборзька, 42). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 906, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

3 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О. А., працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва» Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В. І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про стан виконання Закону України від 14.05.2015 № 417-VIII «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання Закону України 24.06.2004 № 1875-IV «Про житлово-комунальні послуги» (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 «Про затвердження Порядку списання багатоквартирних будинків»;
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».
За підсумками наради надано відповідні доручення.

3 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Берестейська», зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брала участь в. о. начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шишковська М. В. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Берестейська», зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

3 квітня у приміщені підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Гармонія» (вул. Єреванська, 3) відбулася нарада з питання: «Спортивна країна - здорова нація. Мотивація дітей та підлітків до занять спортом у підліткових клубах за місцем проживання.». Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І. В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь» Максимович Г. М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Гармонія» Вільшановська І. В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуто питання:
- про підвищення рівня фізичної підготовленості дітей;
- про покращення стану здоров’я;
- про розвиток фізичних якостей дітей;
- про отримання задоволення від процесу досягнення високих результатів;
- про мотивацію творчості, виховання й зміцнення сім’ї;
- про прагнення до спілкування;
- про естетичну мотивацію, дотримання моди на здоров’я, гармонійне людське тіло.
Загальна кількість учасників - 27 осіб. За підсумками наради підготовлено протокол.

3 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили завідувач сектору організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Садовська А. Л. та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Під час прямої телефонної лінії прийняті звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками прямої телефонної лінії надано протокольні доручення.

4 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брала участь в. о. начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шишковська М. В. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

4 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брала участь в. о. начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шишковська М. В. Перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надані доручення.

4 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, у якій брала участь в. о. начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шишковська М. В. Перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

4 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Політехнічний інститут», зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брала участь в. о. начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шишковська М. В. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надані доручення.

4 квітня на стадіоні Національного авіаційного університету (просп. Комарова Космонавта, 1) відбувся легкоатлетичний пробіг. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І. В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь» Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Здоров’я» Біла О. В. У змаганнях, брали участь гуртківці підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Здоров’я». За підсумками змагань визначено переможців та призерів, які були нагороджені почесними грамотами та медалями.

4 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому надано протокольні доручення.

4 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Новопольової, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

5 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брала участь в. о. начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шишковська М. В. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

5 квітня у приміщенні спеціальної загальноосвітньої школи «Надія» (вул. Янгеля Академіка, 12/2) народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д. Й. та голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. привітали вихованців цього навчального закладу, їхніх батьків, вчителів з прийдешніми Великодніми святами. До свята вихованці школи підготували тематичну виставку та презентували концертну програму.

5 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 901 (вул. Єреванська, 3А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 901, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

5 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У заході брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О. А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р. О., начальник відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т. Ю., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Степанченко Н. А., в. о. начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шишковська М. В., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю., директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва» Радик В. І., керівники комунальних підприємств, начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуто питання:
- про надання інформації директору Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Крикунову Ю. В. щодо необхідності забезпечення житлом та стану вирішення питань соціального захисту внутрішньо переміщених осіб;
- про надання інформації директору Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Крикунову Ю. В. щодо забезпечення підйомниками установ, що перебувають у комунальній, державній та приватній власності, зокрема театрів, шкіл, стадіонів, дитячих дошкільних установ, музеїв, закладів соціальної сфери, районних управлінь державної казначейської служби України тощо;
- про надання інформації директору Департаменту фінансів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Репіку В. М. щодо стану забезпечення об’єктів капітального ремонту відповідною документацією;
- про надання інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Поворознику М. Ю. щодо стану виконання протоколу доручень № 41, напрацьованих під час наради з обговорення оперативних питань 02.04.2018;
- про надання інформації директору Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Хонді М. П. щодо стану реалізацію проектів та програм органів самоорганізації населення у 2016-2017 роках;
- про організацію роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

5 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 235) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів нараду з питання: «Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІІ кварталі 2018 року». У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю., начальник відділу будівництва управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю. В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011 № 3038-VI (зі змінами та доповненнями) щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Солом’янська, 20А. За підсумками наради надано доручення.

5 квітня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О. І. провела об’їзд комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» (вул. Солом’янська, 17), в якому брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т. П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

5 квітня у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 453) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О. І. провела засідання комісії з питань захисту прав дітей при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У заході брали участь: начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В. В., заступник начальника служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Олексієнко Т. В., начальник відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стрелюк Л. М., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А. В., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н. І., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т. П., заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Дячук В. В., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н. М., державний нотаріус дев’ятої Київської нотаріальної контори, представник Солом’янського управління поліції Головного управління Національної поліції в м. Києві, мешканці Солом’янського району міста Києва, справи яких було розглянуто.
Під час засідання розглянуто питання:
- про визначення форми влаштування малолітньої дитини, яка має статус дитини-сироти, та призначення опікуна над нею;
- про влаштування на виховання та спільне проживання до дитячого будинку сімейного типу малолітньої особи, яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування;
- про надання висновку до суду щодо скасування усиновлення неповнолітньої дитини;
- про надання висновку до суду щодо позбавлення батьківських прав відносно неповнолітньої дитини;
- про надання висновку до суду щодо призначення опікуна над малолітньою дитиною;
- про надання висновку до суду щодо визначення місця проживання малолітньої дитини;
- про надання висновку до суду щодо поновлення батьківських прав відносно малолітньої дитини, яка перебуває у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей № 1 служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);
- про доцільність повернення малолітніх дітей, які перебувають у Київському міському будинку дитини ім. М.М. Городецького, на виховання батькам;
- про надання дозволу на медичне обстеження неповнолітній дитині, яка перебуває у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей № 1 служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);
- про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини, яка опинилася в складних життєвих обставинах, дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування;
- про дозвіл на медичне обстеження малолітньої дитини, яка перебуває у Центрі допомоги дітям Благодійної організації «Місто щасливих дітей»;
- про перегляд індивідуального плану соціального захисту дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, дитини, яка опинилася в складних життєвих обставинах.
За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

5 квітня у приміщеннях підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва проведено духовно-просвітницькі лекції на теми: «Історія та традиції святкування Великодня», «Як готуються до Пасхи» для вихованців цих навчальних закладів з нагоди святкування Воскресіння Христового.

З 5 по 6 квітня у приміщеннях підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва проведено майстер-класи з виготовлення кошику, привітальних листівок, пасхальних яєць з ниток, фетру і флісу, в техніці орігамі та квілінгу для вихованців цих навчальних закладів з нагоди святкування Великодня.

6 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брала участь в. о. начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шишковська М. В. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

6 квітня на вулиці Освіти - на відрізку від вулиці Вузівської до вулиці Кривоноса Максима - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І. В. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

6 квітня у провулку Ковальському - на відрізку від вулиці Металістів до вулиці Смоленської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І. В. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

6 квітня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

6 квітня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О. І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: бульв. Гавела Вацлава, 7В та вул. Машинобудівна, 27. В об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т. П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

6 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Вокзальна», зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брала участь в. о. начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шишковська М. В. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Вокзальна», зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

6 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Уманської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

7 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. За підсумками об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

7 квітня на вулиці Стадіонній - на відрізку від вулиці Липківського Василя Митрополита до вулиці Богданівської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І. В. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

7 квітня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Гетьмана Вадима, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

8 квітня за адресою: вул. Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І. В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

8 квітня у храмах, церквах, інших культових спорудах, які розташовані на території Солом’янського району міста Києва, проведено святкові богослужіння з нагоди Воскресіння Христового.
Також протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- літературні дивацтва «Долі книжок: таємниці, загадки, сенсації» (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- загальносистемний день інформування на тему: «Калі Траш – циганський Голокост» (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- загальносистемний день інформування на тему: «Шпаргалка по НАТО» (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- Великодні фестини «Христос Воскрес! Великий день надії і чудес» (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- каскад інформаційних повідомлень на тему: «Невідоме про відоме» (просп. Повітрофлотський, 12, бібліотека ім. І. Світличного);
- літературний єралаш «Хто багато читає...» (просп. Повітрофлотський, 12, бібліотека ім. І. Світличного);
- креатив-майстерка «Сонце в долоні» (просп. Повітрофлотський, 12, бібліотека ім. І. Світличного);
- тематична бесіда «Навчальна книга - ключ до знань» (вул.. Виборзька, 36, бібліотека №15); 
- книжкові смаколики «Бібліотека. Письменник. Діти» (вул. Єреванська, 12, бібліотека ім. М. Реріха); 
- літературний єралаш «Подорож до царства казок» (вул. Єреванська, 13, корпус 1, бібліотека ім. О. Донченка); 
- абетка здоров’я «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати» (вул. Єреванська, 13, корпус 1, бібліотека ім. О. Донченка); 
- уроки життя та спілкування «Особливим потребам особливу увагу» з нагоди Всесвітнього дня розповсюдження знань про аутизм (вул. Кавказька, 7, бібліотека «Солом’янська»); 
- виставка-персоналія на тему: «Вірний своїй совісті» з нагоди відзначення 100-річчя від дня народження українського радянського письменника Олеся Гончара (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека сімейного читання ім. М. Лермонтова);
- презентація оновленої експозиції з нагоди відзначення 100-річчя від дня народження українського радянського письменника Олеся Гончара (вул. Шепелєва Миколи, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- літературний альманах на тему «У часі-через призму письменницької думки» з нагоди відзначення 100-річчя від дня народження українського радянського письменника Олеся Гончара (вул. Шепелєва Миколи, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- літературна година на тему: «Несе, як прапор, сонячність думок» з нагоди відзначення 100-річчя від дня народження українського радянського письменника Олеся Гончара (вул. Західна, 11, бібліотека ім. О. Довженка); 
- книжкова виставка на тему: «Несе, як прапор, сонячність думок» з нагоди відзначення 100-річчя від дня народження українського радянського письменника Олеся Гончара (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- майстер клас «Краса із сміття» (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека імені П. Вершигори);
- гра-вікторина «Як не знаєш - розпитаєш, коли мудрий - відгадаєш» (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- книжкова викладка на тему: «Світ пригод Майн Ріда» (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- виставка художніх робіт на тему: «Великодні мотиви» (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- День відкритих дверей - майстер-клас «Диво-писанка» (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- Київський міський концерт лауреатів Всеукраїнського конкурсу юних піаністів імені українського піаніста, композитора В. Пухальського (вул. Мішина Михайла, 25, Київська дитяча музична школа № 33 ім. В. Пухальського);
- лекція-концерт присвячена творчості норвезького композитора Едварда Гріга (бульв. Чоколівський, 25, Київська дитяча музична школа № 7 ім. І. Шамо);
- виставка-конкурс ескізів до писанок учнів 6-х класів (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-конкурс творчих робіт учнів школи на тему: «Пасхальний натюрморт» (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- конкурс робіт учнів школи «Весняний настрій» (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка малюнків на тему: «Святковий Великдень» (вул. Героїв Війни, 14, клубний заклад «Будинок культури «Жуляни»);
- виставка поробок на тему: «Великодня писанка» (вул. Героїв Війни, 14, клубний заклад «Будинок культури «Жуляни»);
- фотовиставка на тему: «Перші весняні квіти» (вул. Героїв Війни, 14, клубний заклад «Будинок культури «Жуляни»);
- фотовиставки на теми: «Мандруємо Україною на весні» та «Квітують Жуляни у весняній красі» (вул. Героїв Війни, 14, клубний заклад «Будинок культури «Жуляни»).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена