Уряд затвердив план заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018—2021 роки

Уряд затвердив план заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018—2021 роки

Уряд затвердив план заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018—2021 роки, розроблений Держкомтелерадіо.

Основною метою плану заходів є підвищення рівня підтримки громадянами України державної політики у сфері європейської інтеграції. З огляду на це завдання планом передбачено проведення низки інформаційних кампаній у контексті європейської інтеграції з формування обізнаності громадян щодо ведення бізнесу, освітніх і наукових преференцій, підтримки розвитку сфери культури.

Виконання плану заходів, на думку експертів, допоможе  створити нові формати комунікацій між представниками центральних органів виконавчої влади та засобів масової інформації, неурядовими структурами щодо поступу в європейській інтеграції.

Реалізація розпорядження Уряду здійснюватиметься за рахунок і в межах бюджетних призначень, передбачених Держкомтелерадіо у Державному бюджеті України на 2018 рік за бюджетною програмою 1701390 “Здійснення заходів з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в інформаційній сфері”.

Також передбачається залучення фінансових ресурсів вітчизняних і міжнародних бізнесових структур, фондів, неурядових організацій тощо.

Джерело: https://www.kmu.gov.ua/ua/npas/pro-zatverdzhennya-plan

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена