КМДА Київська міська державна адміністрація


30 серпня 2018

30 серпня запрошуємо на Фестиваль Громадського бюджету у Солом’янському районі

30 серпня запрошуємо на Фестиваль Громадського бюджету у Солом’янському районі

Запрошуємо всіх на фестиваль Громадського бюджету у Солом’янському районі, що відбудеться  30 серпня з 17:00 до 21:30 у парку Відрадний. «Як витратити 150 мільйонів гривень з користю для себе?», - саме під таким гаслом розпочато марафон фестивалів Громадського бюджету.

Команди проектів Громадського бюджету та кияни матимуть змогу побачити, як покращиться Солом'янський район вже у 2019 році завдяки проектам Громадського бюджету. Обрати проекти, підтримати команди та проголосувати за п’ятірку найкращих можливо буде завдяки локації для голосування із спеціальним обладнанням та інтернет.

Гості фестивалю отримають справжні емоції від запальних танців, виступів колективів та майстер-класів. Фотозона, концертна програма, виставка hand made виробів, цікаві дискусії, локація реалізованих проектів Громадського бюджету, ігрова площадка для дітей та спеціальна вечірня програма для молоді із яскравими фотосетами та великим екраном для кінопоказів чекають на мешканців та гостей району.

Цьогорічна інформаційна кампанія буде по-справжньому святкова. 10 районних фестивалів, авторський автопробіг та забіг, щорічний ГБ-Фест: свято громадського бюджету та День демократії.

Зі всіма заходами можна ознайомтесь в презентації: https://goo.gl/S29zYF



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.