КМДА Київська міська державна адміністрація


8 листопада 2018

14 листопада підприємців запрошують на фестиваль Get Business Festival для представників малого та середнього бізнесу

14 листопада підприємців запрошують на фестиваль Get Business Festival для представників малого та середнього бізнесу

14 листопада з 09:45 до 18:00 в НСК «Олімпійський» (м. Київ, вул. Велика  Васильківська, 55) в межах глобального підприємницького тижня Global Entrepreneurship Week 2018 відбудеться Get Business Festival (далі – Фестиваль), який об’єднає понад 3 000 підприємців.

Організатори фестивалю працюють в колаборації з «Export Promotion Office», «ProZorro», Торгово-промисловою палатою України, Центром зайнятості вільних людей, «Atlas Weekend» тощо.

Програма Фестивалю складається з 8 паралельних потоків:

1. Точки зростання;

2. Маркетинг + PR;

3. Продажі;

4. HP + особиста ефективність;

5. Фінанси + воркшопи;

6. П2П (підприємець – підприємцю);

7. Експорт;

8. Перезавантаження + менторство.

У рамках заходу 83 спікери крім лекцій щодо теоретичної частини з маркетингу, продажу, фінансів, PR та HR розкажуть про сталий розвиток, підприємців – учасниках АТО, жінкок у підприємництві, особисті ефективності та інше.

У форматі потоку «П2П» своїм досвідом поділяться не гуру, коучі та консультанти, а власники, які пройшли шлях від бізнесу до бренду.

Учасникам Фестивалю надається можливість подати заявку на менторську сесію та отримати безкоштовну особисту консультацію від експерта.

З програмою Фестивалю можна ознайомитись за посиланням:  http://get.delo.ua/program  .

Додаткову інформацію про захід можна отримати у контактної особи –  продюсера Get Business Festival Олександри  Цилії: конт. тел.: +38 (067) 407 56 39;   e-mail: [email protected]



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.