Головна  →  Новини  →  10 грудня 2018

Відбувся перший Всеукраїнський форум громадських рад

Відбувся перший Всеукраїнський форум громадських рад

Нещодавно у Дніпрі відбувся перший Всеукраїнський форум громадських рад «Дієві громади – якісні рішення влади – спроможні громади».

Захід об’єднав понад сто делегатів з майже двох десятків українських міст. Учасником заходу стала і заступник голови комітету з питань освіти, культури, справ дітей, сім’ї, молоді, спорту та гендерної політики Громадської ради при Солом’янській райдержадміністрації Світлана Савчук.

Загалом під час панельних дискусій Всеукраїнського форуму громадських рад у Дніпрі ідеї та найкращі практики розвитку презентуватли лідери об’єднань і фондів, а також експерти з децентралізації й представники органів місцевого самоврядування з різних областей країни.

«Ідея, яку запропонував очільник Дніпра Борис Філатов, полягає у децентралізації влади на рівні міста та наданні більших повноважень його мешканцям. Відтак до роботи вдасться залучити якомога більше активних громадян. Таку концепцію підтримали у міжнародному Фонді Конрада Аденауера, що має 106 представництв у різних країнах світу та сприяє підтримці демократії, захисту прав людини й зміцненню соціального розвитку», – зазначили у прес-службі міськради Дніпра.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена