У Національному авіаційному університеті відбулася зустріч студентів з представниками державних органів

У Національному авіаційному університеті відбулася зустріч студентів з представниками державних органів

Нещодавно у Національному авіаційному університеті відбулася зустріч студентів Навчально-наукового юридичного інституту з представниками державних органів.

Мета заходу – ознайомлення студентів з проектом «Я МАЮ ПРАВО», інформування студентів про нові заходи посилення відповідальності за несплату аліментів та новий законопроект «Чужих дітей не буває».
З вітальним словом до присутніх звернувся ректор Національного авіаційного університету, доктор біологічних наук, професор, кандидат технічних наук, академік Академії наук Вищої школи України, заслужений працівник освіти України Володимир Ісаєнко, який наголосив на важливості захисту прав, свобод людини і громадянина, а також актуальності ознайомлення з професіями державного та приватного виконавців.

Захід відбувся за участі директора Центру Сім’ї Солом’янської райдержадміністрації Валерії Савенок, заступника начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальника Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у м. Києві Віталія Чепурного, начальника Солом’янського районного у м. Києві відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у м. Києві Олени Бондар, заступника начальника Святошинського відділу з питань пробації Світлани Ратушної, державного виконавця ВПВР УДВС ГТУЮ у м. Києві Андрія Амборського; директора Четвертого Київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергія Бреуса.

Під час проведення зустрічі обговорювався проект Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО», який навчає громадян користуватися своїми правами та захищати їх у разі порушення; новий пакет законопроекту «Чужих дітей не буває», в якому детально окреслено проблеми захисту прав дитини на належне утримання та заходи посилення відповідальності за несплату аліментів. Окремо увагу було зосереджено на повноваженнях державних, приватних виконавців та їх значенні в суспільстві та державі.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена