Головна  →  Новини  →  22 січня 2019

Зустріч голови Солом’янського району Ігоря Довбаня з Героєм України

Зустріч голови Солом’янського району Ігоря Довбаня з Героєм України

22 січня, під час загальноміського заходу з нагоди Дня Соборності України та 100-річчя проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбувся на Софіївській площі за участі Президента України Петра Порошенка, голова Солом’янського району  Ігор Довбань зустрівся з генерал-майором Збройних сил України, офіцером Головного командного центру Генерального штабу України, начальником Київського військового ліцею імені Івана Богуна, Героєм України Ігорем Гордійчуком. 

Легендарний «Сумрак», Герой України, генерал-майор Ігор Гордійчук очолює Київський військовий ліцей з 26 квітня 2016 року. Його військова біографія – це взірець стійкості та вірності військовому обов'язку для майбутніх захисників Вітчизни. 

Ігор Довбань мав змогу поспілкуватися та міцно потиснути руку Герою України Ігорю Гордійчуку. Голова району висловив подяку і відзначив, що, будучи випускником Київського суворовського військового училища, пишається своєю Alma mater, яка дала путівку в життя. 

Київський військовий ліцей імені Івана Богуна – це середній загальноосвітній навчально-виховний заклад з військово-професійним напрямом навчання і виховання, який створено у 1992 році на базі Київського суворовського військового училища.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена