КМДА Київська міська державна адміністрація


28 січня 2019

Літературно-музичний вечір в бібліотеці імені М. Реріха

Літературно-музичний вечір в бібліотеці імені М. Реріха

У бібліотеці імені М. Реріха відбулася презентація книги «Ціль Безкінечність» та зустріч з її автором  Раґнаром Мьоллєрсоном (творчий псевдонім Андрія Мірошниченка).

Говорили про такі прості і водночас такі важливі людські цінності, як любов у всіх її проявах та порядність, яких сьогодні бракує сучасному суспільству.

На презентацію прийшли люди різного віку, приємно було бачити в залі як 15-17 річну молодь, так і людей уже зрілого віку, серед яких була і найстаріша читачка бібліотек району Любов Ковбасенко.

Автор поділився своїм життєвим досвідом, розповідав чому і як прийшло рішення написати книгу, читав фрагменти із різних розділів. Кожен присутній бачив у творі себе, бо ситуації які автор описав, могли відбуватися з кожним із нас, адже всі ми переживали такі стани, як страх, ревність, розчарування.

Мелодійним доповненням літературної частини презентації стали виступи музикантів: гітариста Дена Дмитрієва та бандуриста Святослава Силенка, які виконали світові хіти та відомі українські пісні.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.