КМДА Київська міська державна адміністрація


30 січня 2019

У бібліотеках району - люди, які популяризують науку

У бібліотеках району - люди, які популяризують науку

Гліб Скоробогатов - режисер, екстремал, винахідник, автор проекту «Адаптер»  і чудовий оратор, який про свої хобі і професію, які стали стилем життя, оповідає так, що уже з перших хвилин зустрічі видається, що ви дивитесь захоплюючий пригодницький фільм!

Зустрічі з Глібом відбулись в двох бібліотеках Солом’янки: центральній бібліотеці імені Ф. Достоєвського та бібліотеці імені М. Реріха.

Гість цікаво й доступно розповідав про основи основ, які формують фундаментальні знання, що допомагають впевнено почуватися в різних життєвих ситуаціях і вирішувати інколи дуже не прості питання адаптації, а подекуди й виживання у доволі складних умовах. Поділився унікальною інформацією про те, чим живе і професійно займається: зйомками в екстремальних умовах, альпінізмом, зоопсихологією, тактичною медициною, розробкою багатофункціонального туристичного і військового спорядження.

Наприкінці зустрічі Гліб вразив усіх присутніх ще одним своїм талантом - виконанням власних ліричних мелодій, адже Гліб до своїх фільмів сам пише музику.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.