КМДА Київська міська державна адміністрація


11 лютого 2019

В підземному переході на Севастопольській площі встановили нове освітлення

В підземному переході на Севастопольській площі встановили нове освітлення
Для зручності мешканців району та гостей в підземному переході на Севастопольській площі встановили сучасні світлодіодні прожектори. Роботи, які тривали протягом вихідних, виконані за підтримки Департаменту міського благоустрою, КП "Київблагоустрій" та Солом'янської РДА.
 
Спеціалісти "Київблагоустрою", на балансі яких знаходяться усі 23 підземні переходи в Соломянському районі, і які ними обслуговуються, протягом цього дня завершать влаштування близько 30 LED-світильників. На прохання мешканців прожектори тепер будуть світити не лише під куполом, але й на всіх входах/виходах підземного переходу.
 
Перший етап робіт з оновлення переходу проінспектував очільник району Ігор Довбань, який відзначив, що потужність таких прожекторів становить 50Вт. На відміну від звичайних галогенових чи ламп розжарювання, ці ліхтарі стійкі до вібрацій та різних механічних впливів, а тому забезпечують надійну експлуатацію.
 
Попри недостатнє фінансування в 2019 році, комунальне підприємство буде й надалі оновлювати переходи в районі, зокрема застаріле освітлення.
 
Нагадаємо, що в грудні 2017 року на Севастопольській площі в переході під куполом відбувся масштабний демонтаж тимчасових споруд (МАФів).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.