КМДА Київська міська державна адміністрація


13 лютого 2019

Очільник району Ігор Довбань провів нараду, присвячену підготовці виборчих дільниць Солом'янки до президентських виборів

Очільник району Ігор Довбань провів нараду, присвячену підготовці виборчих дільниць Солом'янки до президентських виборів

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ігор Довбань провів нараду щодо професійної підготовки виборчих дільниць району до чергових виборів Президента України.

На зустрічі були присутні керівник апарату Олександр Король, начальник районного управління ДСНС Руслан Дядюша, а також відповідальні представники 133 дільниц, які вже розпочали роботу. 

«Нам важливо фахово підготуватись, адже ви бачите, яка кількість кандидатів в президенти сьогодні зареєстрована. На дільницях Солом’янського району буде значна кількість фахівців і волонтерів, тому нам потрібно бути на відповідному рівні, щоб наш район був тільки в гарних новинах», — зазначив Ігор Довбань.

Керівник Солом’янської РДА також наголосив на тому, що усі 133 дільниці повинні мати якісне матеріально-технічне забезпечення, щоб професійно провести президентські вибори в Солом’янському районі. Крім того, на нараді особливу увагу приділили питанню забезпечення приміщення для голосування засобами пожежогасіння, протипожежним водопостачанням і відповідності електрообладнання.

Нагадаємо, що окружна виборча комісія №222, як і в попередні роки, буде розміщена в приміщенні Київського політехнічного інституту ім. І. Сікорського на просп. Перемоги, 37.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.