КМДА Київська міська державна адміністрація


14 лютого 2019

Свято для прихильників пухнастих друзів у бібліотеці імені М. Лермонтова

Свято для прихильників пухнастих друзів у бібліотеці імені М. Лермонтова

Здається, що у світі майже немає людей, байдужих до котів. Любов та прихильність до пухнастиків настільки велика, що у них обов’язково мало з’явитися своє свято. Саме тому у 2002 році Міжнародний фонд Animal Welfare став ініціатором створення Всесвітнього дня котів.

Цікаво, що у світі існує кілька Днів котів. Це свято відзначають в США – 29 жовтня, в Італії та Польщі – 17 лютого, а в Японії – 22 лютого. Популярність свята пояснюється тим, що коти споконвіку були найпопулярнішими домашніми улюбленцями людини.

І ось саме таке неофіційне свято було влаштоване бібліотекою сімейного читання імені М. Лермонтова у партнерстві з Київською польською молодіжною асоціацією «Молоді і креативні».

На свято завітало багато читачів, серця яких полонили пухнасті друзі.

Святкова програма була різноманітною: театралізовані виступи дітей, веселі віршики, гуморески, пісні про кицьку. А окрасою заходу став виступ собаки Дори, яка під бурхливі оплески залу показала різноманітні трюки.

Свято знайшло позитивний відгук у всіх учасників і глядачів та спонукало відвідувачів взяти додому книжку, де можна більше дізнатися про пухнастих друзів. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.