КМДА Київська міська державна адміністрація


9 березня 2019

Голова району Ігор Довбань привітав жінок-медиків зі святом весни - 8 березня

Голова району Ігор Довбань привітав жінок-медиків зі святом весни - 8 березня

Святкові привітання жінок Солом’янки напередодні 8 березня продовжуються. Цього разу голова району Ігор Довбань з повагою та щирою вдячністю звернувся до чарівних представниць Національного інституту серцево-судинної хірургії імeні М. М. Амосова.

«Я вважаю, що в цьому світі все відбувається через жінку, заради жінки і завдяки жінці. Тому, в першу чергу, хотів би вам подякувати, і побажати, щоб у кожної з вас було особисте жіноче щастя», — заявив очільник РДА на зустрічі зі спеціалістами інституту. 

За його словами, саме завдяки сумлінній праці і професіоналізму команди інституту, де більше 60% працівників — представниці  прекрасної половини людства, заклад сьогодні відповідає найвищим європейським стандартам.

У зв’язку з цим, а також з нагоди Міжнародного жіночого дня, Ігор Довбань вручив найкращим фахівцям високоспеціалізованого закладу почесні грамоти.

Крім того, напередодні свята 8 березня голова Солом'янки завітав до Національного університету оборони України імені Івана Черняховського, де з вітальним словом звернувся до сотні чарівних представниць Збройних сил України, військовослужбовців та працівниць військового закладу.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.